2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
چیکا جون شما تهرانی ؟پیش چه دکتری رفتی بدنظرت من همین مرکز برم دلم میخواد مسیر راحتتر باشه 

اره گلم. من تحت نظر دکتر اسرافیلی بودم عزیزم. اگر فکر میکنی راحتی همونجا برو. 

خداياشكرت....❤️ 
سلام معجزه جانم شکر خدا دیشب که شب خیلی بدی بود الان خونریزی دارم ولی کمتر شده دیشب خیلی درد داشتم ه ...

ان شالله كه باقي مونده هماتومت بوووووده و ديگه تموم شده و تا اخر ديگه لك نبيني و ازين استرسااا اينجوري تجربه نكني به اميد خداااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم اين الان دلدارى بود يا اينكه ب استرسم ادامه بدم🤣🤣🤣🤣

این یک تلنگر بود که رفتی سونو گفت دوتاست تعجب نکنی😂😂😂انشالله هرچی به صلاحته همون بشه عزیزدلم😍😍

خداياشكرت....❤️ 
سلام بچه‌ها خوبین خواستم بگم منم سورپرایز شدم دو تا جنینن تو دوتا کیسه جدا بود منتها پشت هم بودن اون ...

عزیزم😍😍😍چه سوپرایز قشنگی خدایا شکرت واقعا.مبارکت باشن‌ عزیزم.خدا برات حفظشون کنه .انشاالله ۹ ماه کاملو با موفقیت و سلامتی پیش بری و بدنیاشون بیاری.خیلی خوشحال شدم .شکرت خدا

من 46 ساله هستم ولي تازه ازدواج كردم 20 ماهه. خيلي نااميد شدم ديگه . دكترها وقتي مي بينن سنت بالاست ...

پانكچر شدين يبار؟ ان شالله بهتررررريناااا درارنتظارتوووونه

چه باتخمك خودتون چه با اهداييي صاحب فرزند سالم و صالح ميشين به زودي زوووود🤲🤲

اگر خواهرتون بچه داره و همسرشون راضي هست تخمك اهدايي رو ازايشون بگيرين البته اگه در جريااان روند درمانتون هستن

چون خيلي هزينه اش كمتر ميشه

شما اين ماه نرفتي تو سيكل؟؟ان شالله قسمت خوووووووودت با اين انتقااااااال😍😍😍😍😍

مرسی عزیزم ان شاالله .نه نزدیک پریودم خیلی استرس گرفتم شدید و نرفتم گفتم یکم از استرسم کم کنم توی این یکماه .این ماه اگه خدا بخواد و دکتر عارفی جایی نره شروع میکنم .برام دعا کنین 🙏🏻😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
چیکا جون شما تهرانی ؟پیش چه دکتری رفتی بدنظرت من همین مرکز برم دلم میخواد مسیر راحتتر باشه 

عزیزم شما کدوم مرکز پیش کدوم دکتر میری

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
بچه هاايي كه دستگاه قند خون دارن ميشه بگن چه ماركيه؟؟وراضي هستن بخاطر دقتشون ميگم

من برای مامانم و پدر شوهرم خریدم خیلی دقیقه ازمایشگاه هم تست قند دادن و تست قندی که من براشون خریدم فرقی نداشت دقیق بود.مارکشون رو نمیدونم اگه میخای بگم عکسشو بفرستن 

نه عزيزم من عصر وقت دكتر و سونو دارم دعا كنيد برام شما رفتى دكتر؟ درمورد خونريزيتون چى گفت؟

ایشالا با خبر خوب میایی عزیزم

من دیروز سونو شدم دکتر گفت کیست پاره شده و خونریزی کردم

فردا میرم پانکچر به امید خدا

پانكچر شدين يبار؟ ان شالله بهتررررريناااا درارنتظارتوووونه چه باتخمك خودتون چه با اهداييي صاحب فرزن ...

نه اصلا به پانكچر نرسيدم روز نهم سيكل كه رفتم براي بررسي سونو واژينال شدم. دكتر گفت سيكل از دست رفته محسوب مي شه چون داروها و تزريق ها جواب نداده و تو سن شما هم نبايد بيشتر از اين انتظار داشته باشيم. با همسرم مشورت كردم و برامون نامه اهداي تخمك نوشت و رفتيم داديم به بخش اهدا قرار شد برامون وقت مشاوره بذارن. نمي تونم از كسي كه مي شناسم بگيرم. اصل در زمان اهداي تخمك يا جنين بر محرمانگي است و اصلا كسي نبايد بدونه كه آرامش باشه. بايد منتظر بمونم اما حال روحيم بده واقعا