2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
مرسی عزیزم دستت درد نکنه 🤣🤣نکات نگهداری از دو طفل و یادم بده 

وووای عزیزم توام دوقلو بارداری🥰😍😍😍 خداروشکر بهت تبریک میگم الهی خدا برات نگهداره و به سلامت بغل بگیریشون

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
وووای عزیزم توام دوقلو بارداری🥰😍😍😍 خداروشکر بهت تبریک میگم الهی خدا برات نگهداره و به سلامت بغل ...

اره عزیزم امروز خدا سورپرایزم کرد برای ساک رفتم گفت یکیه امروز گفت دوتاس😍هنگ کردم ان شاالله که اینسری ک شروع کردی خدا بهت یه دوقلو ناز بده خودتم این مدت حسابی تقویت کن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد ندارم عزيزم ولی همچنان خونریزی دارم از دیشب کمتر شده ولی همچنان ادامه داره 

عزیزممم..انشالله ک هیچی نیس..برای فرشته هات آیه الکرسی خوندم..💚💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
وای از اون موقع دارم میخندم ان شاالله خدا صبرش هم بده 😅

با همه اینا وقتی میبینی باهم بازی میکنن برای هم میخندن دلت ضعف میره. خدا خودش شاهده،  لحظه ای نیست که با دیدنشون ذوق کنم یاد بچه های منتظر اینجا نیوفتم و از ته قلبم دعاشون نکنم😍الهی قسمت همه بچه ها

خداياشكرت....❤️ 
با همه اینا وقتی میبینی باهم بازی میکنن برای هم میخندن دلت ضعف میره. خدا خودش شاهده،  لحظه ای ن ...

الهی عزیزم خدا حفظشون کنه خدا قسمت همه ی بچه ها کنه دیگه بزرگتر میشن راحتتر میشی 

با همه اینا وقتی میبینی باهم بازی میکنن برای هم میخندن دلت ضعف میره. خدا خودش شاهده،  لحظه ای ن ...

چیکا جون شما تهرانی ؟پیش چه دکتری رفتی بدنظرت من همین مرکز برم دلم میخواد مسیر راحتتر باشه 

آها خوبه خیالم راحت شد ممنون عزیزم تماس گرفتم مرکز گفت باید دو پریود بگذره پریود سوم بیا برا سیکل اح ...

این مدت هم ورزش کن هم خودتو تقویت کن رحمت و گرم کن 

دوستان من روز سوم انتقال هستم واسم دعا کنید که انشالله مثبت بشم. روز اول و دوم زیر شکمم خیلی گرفتگی ...

عزیزم ان شاالله که مثبتی زیاد ب علائم دل نبند میره و میاد یه روز حالت خوبه یه روز نه 

خدا برات نگهشون داره الهیییی💚💚🤗🤗..با هم بزرگ میشن انشاالله میشن عصای دستت..دیگه غصه تنها بودنشون رو نمیخوری..

انشاالله همه ی بچه های اینجا این روزها رو ببینن 

الهییییی آمین یا رب العالمین 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
آها خوبه خیالم راحت شد ممنون عزیزم تماس گرفتم مرکز گفت باید دو پریود بگذره پریود سوم بیا برا سیکل اح ...

آره عزيزم رفتم خداروشکر قلب تشکیل شده بود 

خداروشکر انشالله این سری میری و مانان میشی توکل کن به خدا 

سلام ببخشید چند سالتونه؟ من ۴۰ سالمه و تو سیکل آی وی اف هستم

من 46 . تو سيكل آي وي اف بودم كه دكتر گفت سيكل از دست رفته تو روز نهم ظاهرا اندازه تخمكها مناسب نبوده كه اميد داشته باشيم به ادامه درمان. نا اميد شدم و كلي دارو هم موند رو دستم.

سلام عزیزم خوش خبر باشی، صدای قلب بچه ات را شنیدی؟

نه عزيزم من عصر وقت دكتر و سونو دارم

دعا كنيد برام

شما رفتى دكتر؟ درمورد خونريزيتون چى گفت؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم