2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزيزممممممم واى خدايااااااا مباركت باشههههههه ديدى بهت گفتم؟؟؟؟؟؟😍😍😍 ان شاالله بسلامت بغ ...

اره همش حرف تو میومد تو ذهنم 😅

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز چندم انتقال آزمایش دادی بتات چند بود؟

یازدهم بی بی زدم مثبت شد سیزدهم رفتم ازمایش اولیه دوهزار 

دو روز بعد هفت هزار بود 

وای به به مبارک باشه عزیزم خداروشکر دست راستت رو سر ما قربونت برم ..خیلی خوشحال شدم خدا بچه هات رو ب ...

قربونت عزیزم ان شاالله خودت بیای این خبر خوش و بدی 

سلام گلم.خدا روشکر به سلامتی ان شاءالله همیشه خوش خبر باشی.روزای قشنگ وشادی در پیش دارین.بهترینها نص ...

مرسی عزیزم 😍 ان شاالله ب زودی قسمت خودت خوشحالمون کنی 

دورت بگردم ان شاالله. من اون چهارده روز انتظار رو اينجور استرس نكشيدم ك اين دوروز كشيدم والا آدم ى ...

واقعا میدونم چی میگی اما بهت اطمینان میدم صدا قلبشو میشنوی منم خیلی استرس داشتم الان انگار یه باری از دوشم برداشته شد تو هم ان شاالله که خوش خبر میای ♥️

سلام خانما میشه لطف کنین یه راهنمایی بهم کنین نوازد دوقلو دارم الان ۹روزشه،از دیشب تا حالا فقط. گریه می‌کنه اصلا آروم نمیشه،بهش گل گریپ،بی بی کر،قطره کولیکیز دادم ولی اصلا فایده نداره خواهشاً بگین چکار کنم؟دکترم بردم فایده نداشت ،شیرخشک ببلاک،شیر مادر میخوره

سلام گلم.قربون معرفتتون.ان شاءالله همه حاجت رواشین     امروز عصر سونو دارم تاریخ انتقالم ...

ای جانم عزیزم، ان شاالله که خیره و خدا برات فرزندان سالم و صالح مقدر کرده حتما 🤲⁦❤️⁩

بعد از انتقال تمام ادویه جات رو حذف کردم برای عطر غذاها از فلفل دلمه، کرفس، سیر کم، هویج، گل محمدی، زنجبیل کم، بسته به نوع غذا از اینا استفاده میکردم، بعدش از سونوی قلب کم کم ادویه رو شروع کردم ولی خیلی کم مثلا نصف قاشق چایخوری، زعفران هم در حد چند تا دونه رشته.

شب قبل انتقال ماهیچه خوردم، صبحانه یه نصف زبون و یه نصف پاچه خوردم با یه کف دست نون، نهار و شامم یکی شد مرغ خوردم. بعدشم بیشتر پروتئینی می‌خوردم و کربوهیدرات کمتر خوردم. میوه هم همه چی خوردم ، من کلا با میوه زندگی میکنم 😅 

روزی یکی دو لیوان شیر و دو تا خرما خوردم، مغزیجات روزانه از هر کدوم پنج شیش تا خوردم، روغن حیوانی مصرف کردم، فست فود و کنسرویجات مصرف نکردم، روزی یه نصفه موز خوردم، صبحانه حتما یه تیکه کرده می‌خوردم و هر روز چند تا دونه آلو بخارا می‌خوردم که یبس نشم. و در مجموع توی هیچ ماده غذایی افراط نکردم و همه چیز رو در حد اعتدال خوردم.

از لحاظ استراحت هم کارای روزمره مو کامل داشتم بجز جاروبرقی و طی، دیگه آشپزی و شستشو و اینا رو خودم انجام دادم.

امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره عزیزم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام بچه‌ها خوبین خواستم بگم منم سورپرایز شدم دو تا جنینن تو دوتا کیسه جدا بود منتها پشت هم بودن اون ...

سلام عزیزم

مبارکه

پس حس چند شب پیش من درست بود که شک کردم یکی هستند یا دو تا😆

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام دوست خوبم  دیشب خیلی خیلی درد داشتم از پریودی بیشتر  خونریزی دیشب خیلی زیاد بود شرش ...

الهی عزیزم ...

فقط باید استراحت کنی و به خودت برسی ان شاالله این روزها به سلامت طی میشه و با آغوش فرشته هات این سختی‌ها جبران میشه عزیز دلم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم