2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
اره من چون بیشتر شبا شام میخورم مشکلی نداشتم یه مدت پردنیزولون رو شب میخوردم متخصص اصفهان گفت اگه م ...

نه من با پردنی الان دیگه اذیت نمیشم. مرسی گلم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آره عزيزم  لطف خدا شامل حالم شد الهى شكر قسمت شما و بقيه دوستان🤲🏻❤️🤲🏻

خدارو شکر .‌مرسی عزیزم . از این به بعد زحمت بهت میدم سوالی داشتم‌میپرسم ازت 

انشالله چشم و چراغ خونتون بشه 

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم ممنونم گلم انشالله قسمت شما بشه  من ویتامین خاصی نداشتم  ال دی  آسپرین& ...

الهی سالم و سلامت این بارداریو بگذرونی و غلشون کنی . مرسی عزیزم‌.آسپرین و نوروبیون رو از چند وقت قبل انتقال شروع کردی ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
من زنگ زدم میگه نگران نباش امروز بیا ببینمت

عزيزم تا نرى دكتر و چك نشى هيچى مشخص نميشه

اگرخداى نكرده پريود باشه خب دل ببند ب حكمتش

ميدونم شنيدن اين جملات سخته اما خب چاره چيه؟ اينكه تو خودتو داغون تر كنى؟

اگرم ك نباشه خب خداروشكر و احتمالا تدابير دكتر اينه ك چهارشنبه پانكچر ميشى

توكل كن بخدا

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خدارو شکر .‌مرسی عزیزم . از این به بعد زحمت بهت میدم سوالی داشتم‌میپرسم ازت  انشالله چشم و چرا ...

قربونت برم

فردا سونوى قلب دارم دعا كن همه چيز خوب باشه

مزاحم چيه عزيزم مراحمى

درخدمتم😘💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
الهی سالم و سلامت این بارداریو بگذرونی و غلشون کنی . مرسی عزیزم‌.آسپرین و نوروبیون رو از چند وقت قبل ...

اينم من بگم باز😂😂

من اسپرين رو واسه انتقال نداد بهم اما نوروبيون رو خودم از ى ماه فبل شروع كردم سرخود هفته اى ى دونه دوتا هم دوكتر دو هفته قبل انتقال خودش تجويز كرد جمعا ٥ هفته نوروبيون زدم

آخه چرا پریود شدم؟ مگه آمپولها جواب ندادن؟ چرا بدنم پس زده؟

والا ماها درسته تو اين راه هركدوممون ى پا دكتر شديم😂 اما تخصص در اين حد نداريم ك بدونيم چرا؟

بعدازظهر برو پيش دكترت تا بررسى كنه

نيمه پر ليوان رو ببين 

ان شاالله ك خير هست گلم

براى آرامشت صلوات ميفرستم😘

الهی من فداتشم خیلی ناراحتم الانم دارم اشک میریزم ممنون

عزيزم ميدونم ناراحتى داره اينكه سيكل عقب بيفته و انتظار پشت انتظار

همه مون اينجا ميفهميمت و براى آرامش هم دعا ميكنيم

اما ان شاالله ك بهترين اتفاق ها پيش روت باشه و چ بسا درنظر باشه باردارى طبيعى برات اتفاق بيفته ان شاالله😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

انشالله به سلامتی صدای قلب بچتو بشنوی و خوش خبر باشی

قربونت عزيزم

منم از صبح استرس امونم رو بريده چون فردا اولين سونو هست بعد از ده روز مثبت شدنم و علائم خاصى ندارم

اما خب توكل كردم بخدا اميدوارم خودش برام همه چيز رو بخوبى رقم بزنه و پيش ببره🤲🏻🤲🏻🤲🏻

عزيزم منم با شما انتقال دادم فك ميكنم چهارشنبه انشالله كه نتيجه بگيريم هردو❤️ شما ترشح نداري؟؟

الهی امین عزیزم اره چهارشنبه بود  چرا اتفاقا داشتم همون فردا و پس فردا البته سفید نبود رنگش مایل به زرد انگار، الان ندارم درد زیر شکمی دارم