2777
2789
عنوان

داییام عوضی اشعالم چبکار کنم از دستشون

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 46 پست
خب چرا نمیان؟ دلیلشون چیه؟

نمیدونم والله اونوسری بیست بار زنگ زدم نیومدن عوضیا اصلا چرا خدا بهش نشون نمیده بخدا بابام صبح میره سرکار عصری همیاد با کسی کار نداره اونوقت از حسودی این دایی عوضی اشغالم نمیدونه چیکهر کنه از بابام ۲۰ سال کوچیکتر اصلا احترام اینا حالیش نیست کثافط 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والله اونوسری بیست بار زنگ زدم نیومدن عوضیا اصلا چرا خدا بهش نشون نمیده بخدا بابام صبح میره ...

110 اول چ زنگ میزنی بعد وصل میکنن ب شهرخودت همونجا گزارش کارشونو بده ک نمیان درست 

یا برین شورای حل اختلاف شهرتون ازدستشون شکایت کنین

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
110 اول چ زنگ میزنی بعد وصل میکنن ب شهرخودت همونجا گزارش کارشونو بده ک نمیان درست یا برین شورای حل ا ...

نه بابا یه کاره بره شکایت چی کنه؟؟؟

مگه خودشون دست و پا ندارن اخه؟؟؟

من باشم میرم محل کار طرف و طوری ابروش رو میبرم که دیگه جرات نکنه چپ نگاهمون کنه

110 اول چ زنگ میزنی بعد وصل میکنن ب شهرخودت همونجا گزارش کارشونو بده ک نمیان درست یا برین شورای حل ا ...

بعد که بابام رو فرستادن پزشک قانونی یه شهر دیگه بابام هم وقت نکرد بره و دیگه بیخیال شد خدا لعنتش کنه ول کن نیست این بشر خیلی حسودی خدا باید جزای کارش رو بده من همش استرس دارم که دعواشون نشه بخدا از فکر و خیال شبا خوابم نمیبره 

نه بابا یه کاره بره شکایت چی کنه؟؟؟مگه خودشون دست و پا ندارن اخه؟؟؟من باشم میرم محل کار طرف و طوری ا ...

اخه چون میگن داداش ندارن و خودشون نمیتونن 

باباشم دست تنهاس

تنها راه یا شکایته یا ا‌شتی

بعد که بابام رو فرستادن پزشک قانونی یه شهر دیگه بابام هم وقت نکرد بره و دیگه بیخیال شد خدا لعنتش کنه ...

بقول مادربزرگم ادم حسود اخرش ته چاهه و به خودش ضررمیزنه

ایه وجعلنا من بین ایدیهم سدا، از سوره یس رو تا اخر ایه بخون و فوت کن ب سمت داییت و خانوادت ک سدی بشه جلوی چشمش و از فکر شما بیرون بیاد

ختم ایت الکرسیم خوبه

بقول مادربزرگم ادم حسود اخرش ته چاهه و به خودش ضررمیزنهایه وجعلنا من بین ایدیهم سدا، از سوره یس رو ت ...

هر روز ایت الکرسی میخونم برای خانوادم که از شرش تو امان باشن ولی دوست دارم مرگش رو ببینم 

اخه چون میگن داداش ندارن و خودشون نمیتونن باباشم دست تنهاستنها راه یا شکایته یا ا‌شتی

مگه باید حتما برادر داشته باشه که اینکارو انجام بده؟؟؟؟

والا من خودم برادر دارم ولی اصلااا اهل دعوا و ... نیست ولی در عوض من خودم نمیزارم کسی از مادرم یا خودم یا خانوادم حقی ضایع کنه 

مگه باید حتما برادر داشته باشه که اینکارو انجام بده؟؟؟؟والا من خودم برادر دارم ولی اصلااا اهل دعوا و ...

من خیای از دعوا و این چیزها میترسم کلا ادم ترسویی هستم 

۳۱ دایی بیشورم هم سن منه از بابام ۲۰ سال کوجیکتره

واااا فکر کردم کم سنی 

دیگه باید یاد گرفته باشی از خودت و خانوادت دفاع کنی 

برو محل کار داییت خشتکشو بکش سرش تا یاد بگیره تو هم میتونی ابروش رو ببری

اسی محل کار پدرت دوربین نداره؟ اگه داره از طریق اون فیلم بابت فحاشی ازش شکایت کنین و رصایت ندین به هیچ وجه ،بعدش زنگ میزنی به ۱۱۰ نگو داییم دعوا میکنه بگو همسایه مون ،اگه بگی داییم نمیام میگن خانوادگیه ،ولی بهترین کار نصب دوربینه هم جلوی در خونه و مغازه