2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

الان سن باردارى شما چند زد سونو؟؟

اخرين پريودت كى بود؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام بچه‌ها خوبین خواستم بگم منم سورپرایز شدم دو تا جنینن تو دوتا کیسه جدا بود منتها پشت هم بودن اون ...

سلام ای جانمممم مبارک عزيزم خداروشکر خوش قدم باشن انشالله که به سلامتی به دنیا بیان و بغلشون کنی 😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله که همینطوره و دارن خوب میچسبند و نه ماه بسلامتی مهمون مامانی میشن . کار خوبی می کنی عزیزم ا ...

انشاالله محلا جون خدا از زبونت بشنوه و انشاالله خودت هم ماه بعد دیگ مامان شدی قربونت برم همش برام دعاهای خوب می‌کنی 🥰♥️😍😘 انشاالله خدا دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه و به خواست خدا ماهم مامان شیم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ان شالله ان شالله . ان شالله که شما دیگه بسلامتی از لیست انتظار اومدی بیرون به یاری خدا . الهی آمین ...

الهی آمین یا رب العالمین 🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام بچه‌ها خوبین خواستم بگم منم سورپرایز شدم دو تا جنینن تو دوتا کیسه جدا بود منتها پشت هم بودن اون ...

مبارک باشه عزیزم,ایشالا تا آخرش خوب پیش بره و نی نی هاتو سلامت بغل کنی عزیزم

ميدونى مشكل كجاست؟ ميدونم بدن با بدن فرق داره و هيچ باردارى اى نميتونه مثل هم باشه ها و از طرفى خوش ...

مشکلی نیست فریناز جان استرس نداشته باش عزيزم 

ما چون دوتا حالت تهوع زودتر اومده سراغمون سطح هورمونمون بالاتر 

بعد بدن با بدن فرق میکنه عزيزم 

انشالله که شما هم میری و میایی میگی دوتا جوجه قشنگ دیدن 😍😍

سلام نسرين جون من عصر وقت دكتر دارم و از ساعت ٥ صبح قلبم تو دهانمه يعنى هرچى سعى ميكنم استرس نداشت ...

فریناز جون انشاالله خوش خبر میری و برمیگردی تو که خودت این همه بهمون روحیه میدی دختر خوب بسپر به خدا ..همه چیز عالی به حق فاطمه زهرا ..برات یه دور صلوات میفرستم 🥰🤲🤲🤲

وای به به مبارک باشه عزیزم خداروشکر دست راستت رو سر ما قربونت برم ..خیلی خوشحال شدم خدا بچه هات رو برات نگه داره و سالم بگیری بغلت التماس دعا از خودت و نی نی ها دارم😍😍

این هفته به سلامتی قرار بود زایمان کنه .اتفاقا منم به فکرش بودم .ان شاالله زایمان خوبی داشته باشه 🙏 ...

آره واقعا انشاالله زودی بیاد خبرهای خوب بده رادیس جان 🤲🤲

سلام عزیزم، حاجت روا بشی ان شاالله، با کمال میل و افتخار ⁦❤️⁩

سلام گلم.قربون معرفتتون.ان شاءالله همه حاجت رواشین  

امروز عصر سونو دارم تاریخ انتقالم مشخص میشه.دعا کنید شنبه باشه.ان شاءالله ان شاءالله .آرامشم بیشترمیشه.خیالم راحته  

تغذیه بعدانتقال تجربه  مثبت شدن دارین بگین میوه غذا استراحت هرچی میتونه کمک کنه برام بفرست.قربونت  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

سلام گلم.خدا روشکر به سلامتی ان شاءالله همیشه خوش خبر باشی.روزای قشنگ وشادی در پیش دارین.بهترینها نصیب قلب مهربونتن 

ان شاءالله ۹ ماه رو با سلامت وآرامش بگذرونی  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
مشکلی نیست فریناز جان استرس نداشته باش عزيزم  ما چون دوتا حالت تهوع زودتر اومده سراغمون سطح هو ...

آره الان ديگه مطمئن شدم شما دوتا بخاطر دوقلوهاتون😍😍😍 اينجور بودين خدا براتون حفظ كنه و قلبهاشون ١٢٠ سال براتون بتپه🧿🧿

بتاى منم بالا بود اما فكر نكنم دوقلو باشه

ان شاالله سالم و صالح باشن هرچى باشه

و ان شاالله قسمت تمام خانم هاى چشم انتظار فرزند🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
فریناز جون انشاالله خوش خبر میری و برمیگردی تو که خودت این همه بهمون روحیه میدی دختر خوب بسپر به خدا ...

دورت بگردم

ان شاالله. من اون چهارده روز انتظار رو اينجور استرس نكشيدم ك اين دوروز كشيدم

والا آدم ى جاهايى واقعا ديگه كم مياره مثل امروز و ديروز من🥺

ان شاالله تو هم تو دلى هات حسابى به مامانى شون چسبيده باشن🥰😍😘