2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046028 بازدید | 684497 پست
عزیزمی فدات شم  شکلات زنجبیل خوردم  سیرابی فردا میگم بگیرن برام  فردا منتظر خبر خو ...

❤️❤️❤️💚💚💚❤️❤️❤️

ان شاالله 

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم زنجیبل نمیگن تو بارداری خوب نیست این طور شنیدم انگار 

ظاهرا زنجبيل از استثناهاست

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
@nilooo68     عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر امام سجاد ع دعای یستشیر ر ...

سلام آلاجانم

الهی که هر چی از خدا میخوای بهت بده ایشالله به زودی صاحب دوقلو بشی فدات شم

ممنونم ازت عزیز دلم🥰🥰😍😍

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام دخترا خوبین شبتون بخیر

از امشب ۴۰شب مونده تامحرم نذر کنید هرشب به نیت فرزند سالم وصالح یه عاشورا بخونیم تامحرم.

ان شاءالله خدانظرکنه.

بعد ازهرسختی آسونی.قربونت بشم منتظر بعدشیم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام آلاجانم الهی که هر چی از خدا میخوای بهت بده ایشالله به زودی صاحب دوقلو بشی فدات شم ممنونم ازت ...

ااای جوووونم. با هم ان شاالله😍😍😍 چ شود🤩

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت برم چقدرخوبین شماها, عاشقتونم اصلا.  توکی میری واسه انتقال عزیزم?

خوبی از خودتو عزیز دلم. فعلا تصمیمم مهر یا آبانه تا ببینم خدا چی میخواد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

دوستان کسی نمیدونه چرا با وجود اینکه من پریود میشم فولیکول ازاد نشده دارم؟؟

تحربه این شرایط رو دارید؟

راه حلی برای این مشکل نمیدونید؟

مثلا من این ماه پریود شدم ولی فولیکول ۲۰و۲۲داشتم

دوستان کسی نمیدونه چرا با وجود اینکه من پریود میشم فولیکول ازاد نشده دارم؟؟ تحربه این شرایط رو داری ...

منم وقتی برای انتقال رفتم  روز سوم پریودم بود دستیار دکتر گفت یه فولیکول ۲۰ داره دکترم گفت اشکال نداره 

تا حالا هم این همه سونو شده بودم همچین چیزی نشنیده بودم

الان شما پرسیدی برای منم سوال شد شایدم کیست بوده اگه جوابشو فهمیدید ب منم بگید ممنون

شروین جون تا حالا شده توی یک روز تکون های نی نی کم باشه من دیروز دکتر بودم سونو شدم همه چیزش خوب بود ...

اره

بعضی روزا بیشتر

بعضی روزا کمتر

نگران نباش

غذا بخور و شیرینی 

بعد با مثانه خالی سمت چپ دراز بکش

😉

سلام دخترا خوبین شبتون بخیر از امشب ۴۰شب مونده تامحرم نذر کنید هرشب به نیت فرزند سالم وصالح یه عاشو ...

سلام عزیزم، حاجت روا بشی ان شاالله، با کمال میل و افتخار ⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم