2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
دوستان گلم از همگی ممنونم  ممنومم بابت دعاهای خیرتون  انشالله که خدا حافظ خودتون و نی نی ...

نسرین جون انشاالله زودی رفع میشه خونریزی و دردت ..استراحت مطلق کن بازم ..من هر روز برای سه تاتونم دعا میکنم تیکرت هم مبارک باشه عزیزم..براتون یه دور صلوات میفرستم امروز

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
دوستان فردا میرم سونو قلب از همگی التماس دعا دارم  یه سوالی دارم اگه دو قلو باشه مرخصی زایم ...

مامان ماهک جان انشاالله بسلامتی بری و بهترین صدای زندگیت رو بشنوی ..برات کلی دعا میکنم ♥️♥️♥️

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نسرین جون انشاالله زودی رفع میشه خونریزی و دردت ..استراحت مطلق کن بازم ..من هر روز برای سه تاتونم دع ...

سلام رقیه جانم خوبی حالت چطوره 

ممنونم گلم لطف میکنی انشاالله که خیرش اول نصیب خودت بشه

استراحت مطلقم دکتر گفت هماتوم خیلی کوچیک شده ولی همچنان خونریزی دارم اون سری زود قطع شد و لکه بینی شد ولی این دفعه خیلی زیاد 

توکل به خدا 

سلام رقیه جانم خوبی حالت چطوره  ممنونم گلم لطف میکنی انشاالله که خیرش اول نصیب خودت بشه استرا ...

قربونت برم نسرین جون منم خوبم و همش دراز کش روزهام این طوری میگذره..فدات شم مرسی خداروشکر که کوچیک تر شده انشاالله که داره به کل هماتومت رفع میشه بخاطر اون ..خودت که میدونی اکثر دخترا داشتن خونریزی رو و خداروشکر مال همشون کم شده و قطع شده و فقط استرس به خودت نده ضرر داره واسه دوقلوهای قشنگ..تو آرامش باش انشاالله قطع میشه

دوستان از کاربر ۲۴۸ چه خبر زایمان کردن بسلامتی؟؟؟

دوستان فردا میرم سونو قلب از همگی التماس دعا دارم  یه سوالی دارم اگه دو قلو باشه مرخصی زایم ...

ای جانم الهی که قلبش 120 سال به سلامتی بتپه عزیزم ان شالله با خبر خوشت شادمون میکنی الهی آمین   

قربونت برم نسرین جون منم خوبم و همش دراز کش روزهام این طوری میگذره..فدات شم مرسی خداروشکر که کوچیک ت ...

انشالله این چند روز رو به سلامتی بگذرونی با یه بتاي تپل بیایی و خوشحالمون کنی 

آره میدونم ولی به هر حال بازم کمی سخته سپردم به خدا انشاالله خودش کمکم کنه 

[QUOTE=241023150]عزیزم این چند وقت همه پیام هاتو دیدم همه سرشار از استرس بودی خواهشا این روزهای اخر ...

سلام عزیزم خوب هستین حال نی نی جان خوب ..بسلامتی زایمان کردی

انشالله این چند روز رو به سلامتی بگذرونی با یه بتاي تپل بیایی و خوشحالمون کنی  آره میدونم ولی ...

انشاالله ممنون نسرین جان خدا از زبونت بشنوه البته ضربدر سه می‌کنه🥰🥰😅می‌دونم سخت فکر نکردن ولی خوب به خدا سپردی دیگ خیالت راحت باشه خدا خودش حافظ و مواظبشون باشع عزیزم

آره والا خیلی استرسی هستم ولی خداروشکر از دیروز عصر دیگ استرس نمیکنم و هی با نی نی ها حرف میزنم و بر ...

ان شالله که همینطوره و دارن خوب میچسبند و نه ماه بسلامتی مهمون مامانی میشن . کار خوبی می کنی عزیزم ان شالله اون روز هم برسه که میبری پارک و از بازیشون لذت ببری ان شالله به یاری خدا الهی آمین  الهی آمین . منم چشم سعی می کنم تلاشمو می کنم میسپرم به خدای بزرگ و مهربون عزیزم .