2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
دوستان من مجدد خونریزی گرفتم خون هم قرمز درد شکم دارم  دو تا امپول زدم  برام دعا کنید&n ...

نسرين جون دكتر سونو نگفت هماتومت در چ حده؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سه دهم خیلی کوچیک شده  نسبت به قبل  برام دعا کن فریناز جان 🥺

الهى شكرررررر🤲🏻🤲🏻

پس استرس ب خودت نده عزيزم ان شاالله خونريزيتم تموم ميشه خيلى زود

ب نيتت دعاى نادعلى ميخونم بحق حضرت على ان شاالله دو تا دردونه ت رو سلامت بغل ميگيرى😘😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوستان من مجدد خونریزی گرفتم خون هم قرمز درد شکم دارم  دو تا امپول زدم  برام دعا کنید&n ...

نسرین جون فدات بشم برات دعا میکنم خدا خودش مراقب تو دلی هات باشه به حق امام علی🤲🤲

عزیزم ان شاالله که چیزی نیس و بقیه اش دفع شه دیگه نبینی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

عزیزم اصلا و ابدا استرس نداشته باش 

همه چیز خوبه 

فقط استراحت کن 

روی ۷۰ حمد به نیت سلامتی امام زمان بخون از امام زمان بخواه برای سلامتی فرزندانت دعا کنند. چون هیچ محبت و سلامی به حضرت بی جواب نمی مونه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

عزیزم نگران نباش ، با استراحت رفع میشه، فقط برای سرویس بهداشتی بلند شو، استرس هم کاملا از خودت دور کن چون شرایطو بدتر میکنه، ان شاالله دفعه بعد که میری سونو هماتومت کامل دفع شده باشه عزیزم 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم نگران نباش ، با استراحت رفع میشه، فقط برای سرویس بهداشتی بلند شو، استرس هم کاملا از خودت دور ک ...

سحر جان درد داشتن طبیعی درد زیر شکمم زیاد سری قبل کمتر بود 

و این خون قرمز ایناش نگرانم میکنه

دعاکن عزیزم ایشالله بتونم بیام واسه ادامه. انگارفعلا بیحالم, حال دلم دست خودم نیست 

هر وقت که احساس کردی آماده ای بیا نیاز به آرامش هست این  راه. انشالله هر وقت اومدی خیر باشه برات 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤