2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سحر جان درد داشتن طبیعی درد زیر شکمم زیاد سری قبل کمتر بود  و این خون قرمز ایناش نگرانم میکنه

درد که اوایل بارداری طبیعیه، اگر خیلی شدید نیست و قابل تحمله نگران نباش، من هنوزم یه روزایی زیر دلم درد میگیره مثل همین الان 😁

خونریزی هماتوم وقتی میخواد دفع بشه قرمز روشنه، خونریزی تیره یا قهوه ای یعنی خونی که توی رحم مونده چندین ساعت تا یکی دو روز بعد دفع شده، نگران نباش فقط استراحت کن و اگر تا فردا کمتر نشد یا درد خیلی شدید داشتی با دکترت تماس بگیر.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
وقتی انتقال دادم نمیدونستم تی‌پی او دارم.دوماه بعد انتقالم‌متوجه شدم.و شهر خودم‌ دکتر رفتم کمی اومد ...

عزیزم رو بحث ایمنی کار میکنه.... 

عزیزم معمولا وقتی آنتی تی پی او انقدر بالاست بهتره حتما با ایمونولوژ هم مشورت کنی.... 

کم کاری تیروئیدم داری؟ 

احتمال داره با پردنیزولون ایمنیت رو سرکوب کنن بعد انتقال بدی.... 

حالا بهتره حتما یه مشاوره ایمونولوژی داشته باشی.... 

تهران من دکتر مریم توکلی و زرنانی رو میشناسم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وقتی انتقال دادم نمیدونستم تی‌پی او دارم.دوماه بعد انتقالم‌متوجه شدم.و شهر خودم‌ دکتر رفتم کمی اومد ...

عزیزم خوب ممکنه فقط پرد جواب نده.... 

شاید سرمم تجویز بشه.... 

کاریوتایپ چی انجام دادین؟ 

خودت و همسرت؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان من مجدد خونریزی گرفتم خون هم قرمز درد شکم دارم  دو تا امپول زدم  برام دعا کنید&n ...

عزیزم نگران نباش خیلیامون داشتیم..... 

سحر جان درد داشتن طبیعی درد زیر شکمم زیاد سری قبل کمتر بود  و این خون قرمز ایناش نگرانم میکنه

عزیزم برا منم خون قرمز و روان بود.... 

کف دستم رو میگرفتم پر خون میشد.... 

اما الان فرشتم خانومی شده برا خودش.... 

میفهممت عزیزم واقعا استرسش زیاده اما بگو خیلیا داشتن و به خیر گذشته برا منم به خیر میگذره..... 

بچه ها شیاف پروژسترون تا چند هفتگی باید ادامه داد؟

عزیزم بستگی به شرایط هر فرد داره.... 

نمیشه دقیق گفت.... 

اگر شرایط نرماا باشه و خونریزی نباشه معمولا تا 12 هفته پروژسترون دارن.... 

اما خوب من که خونریزی داشتم تا 12 هفته دو تا آمپول و دو تا شیاف بود بعد آمپولها تبدیل به پرولوتون هفتگی شدن.... 

شیافام تا 14-15 هفتگی بودن فکر کنم.... 

اما پرولوتون رو تا آخرا تقریبا داشتم.... 

خلاصه دقیق نمیشه گفت.... 

به شرایط هر فرد بستگی داره..... 

شروین جون تا حالا شده توی یک روز تکون های نی نی کم باشه من دیروز دکتر بودم سونو شدم همه چیزش خوب بود ...

آره عزیزم برا من چندین بار اینطوری شده بود.... 

هر دفعم میگفتم چیزی نیست اما تا سونو نمیرفتم تکون نمیخوردن.... 

انگاری با سونوگرافیا قرارداد داشتن و پورسانت میگرفتن ناقلاها..... 

تا قبض سونو رو واریز میکردیم شروع میکردن ملق زدن.... 

عزیزم بستگی به شرایط هر فرد داره....  نمیشه دقیق گفت....  اگر شرایط نرماا باشه و خونریزی ...

من ۱۷ هفته و ۴ رروزم دکتر گفت از فردا ی روز در میان  تا دوهفته قطع کن.من پرولوتون  ندارم روزی ی شیاف بود.

آنا جان میگم شیاف تا کی داشتین شما؟

اینجا نوشتم عزیزم... 

تو روند درمانیم!!! 

بعد سونوی قلب به خاطر هماتوم به خونریزی افتادم، دو شیاف سیکلوژست اضافه شده و سلکسان تا رفع لک قطع شد، خونریزی تبدیل به لک و لک بعد چند روز قطع، مجدد شروع سلکسان، شروع مجدد لک، قطع مجدد سلکسان، تکرار قطع و وصل لک، نهایتا قطع کامل سلکسان تا رفع هماتوم، رفع هماتوم در غربالگری اول و بعد غربالگری اول شروع مجدد سلکسان و جایگزینی پرولوتون هفتگی ۲۵۰ با آمپولهای پروژسترون در هفته ۱۲، قطع استرادیول در هفته ۱۳-۱۴، قطع شیاف سیکلو حدودا هفته ۱۵-۱۶، تزریق ۶ عدد بتامتازون در هفته ۲۹، قطع پرولوتون هفته ۳۱، ادامه سلکسان تا یه روز قبل عمل و شروع مجدد آن بعد از تایید دکتر زنان بابت بهبود زخم به مدت ۶ هفته بعد زایمان از زمان شروع اولین سلکسان.

من ۱۷ هفته و ۴ رروزم دکتر گفت از فردا ی روز در میان  تا دوهفته قطع کن.من پرولوتون  ندارم ر ...

از اول فقط شیاف بود؟ 

آمپول نداشتی؟