2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست

@داداشمممم‍ 

عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر آقا امیر المومنین ع دعای یستشیر رو خوندم.

ان شاالله به حق امام علی ع بزودی زود حاجت روا بشین عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم با عفونت به هیچ عنوان نرو برا عکس رنگی  من رفتم عکس رنگی بگیرم تا خوابیدم دکترِ بلندم کر ...

ممنون عزیزم اره میترسم برم با عفونت انجام بدم ..عفونت لعنتی دو دوره دارو استفاده میکنم پلاسما انجام دادم بازم ترشح دارم نمیدونم چکار کنم 

خدا روشکر که بخیر گذشت چقدر شیرین عزیزم چه حس خوبیه انگاری از خواب پاشی یهو بفهمی نصف راهو رفتی &nbs ...

چشم عزیزم حتما دعاگوت هستم... انشاالله خدا یکی از همین معجزات شیرین نصیب شما کنه اصلا فکر نکن که ازت دوره چون منم تا دوسال پیش مث همه دوستانم تو این تاپیک بودم و واقعا نمیدونستم خدا برام چی کنار گذاشته واقعا هیچ کار خدا بی حکمت نیست و زمان همه چیز و  حل میکنه...توکلت و امیدت به خدای مهربون باشه😊

منم کارم به انتقال نکشیده اما بعد از عکس رنگی و بعد از پانکچر آنتی بیوتیک رو‌داشتم‌

عزیزم ان شاالله اینبار پانکچر میشی باتخمک های عالی و جنین های عالی تر و اولین انتقال مامان دوقلوهات میشی😍😍😍💚💚🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ممنون عزیزم من امروز دوتا از نی نی هام رو انتقال دادن ...دوستای عزیزم خواهرهای خوبم لطفاً از ته ته ق ...

عزیزدلمممم مبارکت باشه از الان مامان شدنت🥰🥰

ان شاالله تا دو هفته دیگه خبرهای خوبی برامون داری😍😍

و با بتای تول دوقلویی میای پیشمون🤲🏻💚🤲🏻💚

ب نیت چسبیدن کنجدها ب شکم مامان جونشون برات  ایت الکرسی و صلوات میخونم 

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ان شالله كه همه چي عالي و بخوشي پيش بره تا اخرش😍😍😍

انشاالله فدات شم خیلی برام دعا کن امروز انتقال دادم 🙏😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
الهی عزیز دلم انشالله قشنگ نی نی های نازت بهت بچسبن و با یه بتا خوشگل خوشحالمون کنی به حق فاطمه الزه ...

قربونت برم کوثر جون خدا حاجت دلت بده خودت هم مادر شی🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزممممم، به سلامتی ان شاالله، الهی که به حق پنج تن آل عبا مثبت بشی به خیر و مصلحت، برات آیت الکرسی ...

قربونت برم سحر جون مرسی که دعام می‌کنی انشاالله خدا از زبونت بشنوه و منم تو عمرم بتای خوب و بالا ببینم و دلشاد شم .. از نی نی بخواه بگو برای خاله رقیه اش دعا کنه انشاالله تو هم سالم بگیری بغلت نی نی تو دلیت رو فدات شم ..فقط سحر بعد انتقال حتی پنج دقیقه هم نزاشتن رو تخت انتقال بمونم زودی آوردن تخت پایین تخت معمولی..چون تعداد انتقالی ها زیاد بود خیلی خورد تو ذوقم بقیه نزدیک یه ساعت موندن رو تخت به جز من و دوتا خانم دیگ😔😔

صلوات میفرستم برات ان شالله تا ۹ ماه بچسبن به دلت

فدات شم شوره جان شرمنده کردی الهی به خانم زهرا سالم بگیری بغلت دختر قشنگت رو ..شوره جان چون شرایط شما هم مثل ما بود خیلی ازت امید گرفتم که منم میتونم مادر شم ..موقع نمازت با تودلیت منم یاد کن و بگو دست پر برگردم خونه قربونت برم

انشاءالله دهم تیر مادری

انشاالله ماهک جون چه خوب گفتی🥺🥺فدات شم خیلی محتاج دعام این چند روز من رو فراموش نکن میان دعاهات برام خواهری کن حامله ای خدا زودتر می‌شنوه صدات 🙏🙏🙏

چشم عزیزم حتما دعاگوت هستم... انشاالله خدا یکی از همین معجزات شیرین نصیب شما کنه اصلا فکر نکن که ازت ...

مرسی عزیز دلم ان شاالله از این معجزه ها قسمت همه منتظرا واقعا بارداری طبیعی یه چیز دیگه است 

بله با جون و دلم به حرفات ایمان دارم 

ان مع العسر یسرا 💚

سلام مامان رقیه جان مبارک به سلامتی انشاالله که دو هفته دیگه خبر مامان شدنت رو می‌شنویم  برای ...

وای نسرین جون فدات شم چقدر خوبی تو .. انشاالله فدای خانم ام البنین بشم منم متوسل میشم بهش ..نسرین التماس دعا دارم ازت خیلی خیلی .. انشاالله خودت هم سالم میگیری بغلت بچه قشنگت به حق حضرت علی اصغر..نسرین چند روز خبری از این جا ندارم مشغول جمع و جور کردن و خونه گرفتن رشت ..خودت خوبی لکه بینی ات کامل قطع شد؟