2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
میگن عفونت میزنه لوله ها میبنده ..عفونتت درمان شد ؟دو سری دارو و پلاسما استفاده کردم بازم ترشح دارم ...

عزیزم با عفونت به هیچ عنوان نرو برا عکس رنگی 

من رفتم عکس رنگی بگیرم تا خوابیدم دکترِ بلندم کرد گفت یه کوچولو عفونت وترشح داری برو یه دوره دارو مصرف کن بعد بیا من اینجوری انجام نمیدم مایعی که تزریق میکنه تو رحم عفونتو میبره تا لوله ها اونوقت همه جات درگیر عفونت میشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
الهی آمین انشاءالله حاصل انتقالت میشه یه دوقلوی ناز وسالم وصالح عزیزدلم  دشمنت شرمنده کاری نمی ...

ممنون عزیزم من امروز دوتا از نی نی هام رو انتقال دادن ...دوستای عزیزم خواهرهای خوبم لطفاً از ته ته قلبتون برام دعا کنید این انتقالم ختم به خیر بشه و مادر بشم قربون همتون برم خیلی خیلی محتاج دعام  🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم من امروز دوتا از نی نی هام رو انتقال دادن ...دوستای عزیزم خواهرهای خوبم لطفاً از ته ته ق ...

الهی عزیز دلم انشالله قشنگ نی نی های نازت بهت بچسبن و با یه بتا خوشگل خوشحالمون کنی به حق فاطمه الزهرا🤲🤲

ممنون عزیزم من امروز دوتا از نی نی هام رو انتقال دادن ...دوستای عزیزم خواهرهای خوبم لطفاً از ته ته ق ...

عزیزممممم، به سلامتی ان شاالله، الهی که به حق پنج تن آل عبا مثبت بشی به خیر و مصلحت، برات آیت الکرسی میخونم عزیز دلم، ان شاالله کمتر از دو هفته دیگه حسااااابی خوشحالمون می‌کنی با بتای دوقلویی 😍🌹🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
شوره جونم من قند ناشتام زیر ۹۰ بود همیشه ۸۵ اینطورا بعداز امپول بتا شد ۱۰۴

پس نزدیک ۲۰ تا بالا برد رنج آزمایشگاه من ۱۱۵ هست. پس رژیم سخت یک هفته ایی بگیرم می تونم بزنم

ممنون عزیزم

خدایا شکرت
الهی آمین با دعای خیر شما عزيزم  انشالله که شما هم بری و قلب نی نی نازنینت رو ببینی و سال های ...

فدای مهر و محبتت عزیزم انتقالم 31 ادریبهشت بوده ، جنین سه روزه دکترم برای سه شنبه 31 خرداد سونو نوشته

سلام مامان رقیه جان مبارک به سلامتی انشاالله که دو هفته دیگه خبر مامان شدنت رو می‌شنویم 

برای سلامتی نی تی های قشنگت و چسبیدن به رحمت صدتا صلوات هدیه میکنم به حضرت ام البنین 

🤲🤲

فدای مهر و محبتت عزیزم انتقالم 31 ادریبهشت بوده ، جنین سه روزه دکترم برای سه شنبه 31 خرداد سونو نوشت ...

به سلامتی گلم توکلمون به خداس انشاالله ا. یکشنبه تا آخر هفته همگی خوش خبر باشیم و صدای قلب نی نی هامون رو بشنویم و اینجا بگیم 

سلام عزیزم 😍😍😍

به بههه مبارکهههههه

انشاالله دو تاشون محکممممم می‌چسبن به دل مامان مهریونشون و میشن چشم و چراغ خونه ات ..۱۴ روز دیگه منتظر خبر های خوبت هستیییممم🤗🤗🤗💚💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
من ژل استفاده میکنم بعده شیاف چون خیلی چرب میشه خودش هم باعث عفونته اگه نوشته برا خانمای باردار مشکل ...

ممنون جواب دادی عزیزم.اره شیافت خیلی بده.من بعد تخمک کشیم استفاده کردم چون هایپر شدم خیلی سوزش و خارش شدم احساس کردم عفونت هم بدتر شده.برای انتقال امپولشو زدم .اره نوشته مناسب برای خانم های باردار