2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
عکس رنگی ربطی به عفونت نداره عزیزم ،اگه عفونت داشته باشی هم میگیرن حالا رفتی به اونی که قراره عکس رن ...

میگن عفونت میزنه لوله ها میبنده ..عفونتت درمان شد ؟دو سری دارو و پلاسما استفاده کردم بازم ترشح دارم خسته شدم نمیدونم چرا خوب نمیشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسلامتط با بتای عالی....پس صبر میکنم ..بوده کسی ک بی بی منفی باشه آز مثبت بشه...شما استراحت بودین؟؟؟ ...

آره به نظر من صبر کن تا روز آزمایشت ایشالا که مثبت بشه.من تا یه هفته استراحت کردم ولی خب تو خونه گاهی راه میرفتم 

سلام دوستان,منم روز ۱۳ انتقال هستم بی بی چکم امروز مثبت شد.ان شالا قسمت همه منتظرا باشه.

به به مباارکه😍 ان شاالله ب سلامتی تا اخر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
هپاتیت که نداری بالا بودنش یعنی شخص دربرابر ویروس هپاتیت ایمن نیست منم چون دیر فهمیدم باردارم تازه س ...

بالا بودنش يعني ايمن هست ياااا نيست؟؟؟ ديشب تونت كلي خوندم اينجوري فهميدم كه هرچي بالا تر باشه انگار ايمن تري كه؟؟؟

نه منم نزدم فك كنم ١٨ سالگي زده بودم كه سر پسرم نزديك ده سال شده بود دكترم گفت نميخاد نزدم😑

ولي اينسري خوب خيلي بيشتره حتما بايد بزنم

فك كردم موردي نبااشه تا٣٥ هفته ايناااا بازم اصلا مطمين نيستم

پس هفته هم بايد پايين باشه؟؟

فدات شم که اینقدر مهربونی عزیزم مرسی خدا از زبونت بشنوه عزیزم ان شالله ان شالله لطفاً برام دعا کن که ...

چشم چشم بشرط لياقت دعاگوي همگي هستم 

نگران نباااااش همه چي بخووووووشي و عالي  پيش ميره ان شالله يماه بعد داريم بهت تبريك ميگيم به اميد خدااا😍😍😍