2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما برای چی آنوکسا میزنید؟مشکل انعقاد خون دارین؟چون منم مشکل انعقاد خون دارم ولی دکترم چیزی نداده به ...

اره مشکل انعقادخونه.دکترابی فکرن خودت یادآوری کن.بمن اونسری یادشون رفت دوتابدن درحالی که دکترخون گفته بوددوتا.منم گفتن لابدیچیزی میدونن یدونه دادن هیچی نگفتم

من معده دردم دوباره شروع شده دو روزه پنتاپرازول میخورم. امروز زده به پشتم. خیلی درد می کنه چیزی هست ...

من خودم دم‌کرده نعناع و گل محمدی و نبات برای معده دردم خیلی خوب جواب میداد، هم بعد غذا می‌خوردم هم وقتابیکه درد داشتم، ولی شما بجای نبات همراهش یدونه خرما بخور یا همون جوری خالی اگر میتونی. به تیکه کوچیک هم زنجبیل بنداز توش.

سبزیجات و میوه جات خام و سرخ کردنی هم چند روز اصلا نخور. توی بارداری متاسفانه دمنوش و داروی گیاهی نمیشه خورد دیگه⁦☹️⁩

دکتر من همون پنتاپرازول و شربت معده بهم داد خدا رو شکر با همینا معده م آروم شده.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خانما برا بالا بردن ذخیره چی خوبه ک واقعا جواب بده ممنون میشم بگین 

عزیزم اصلاح سبک کن

فلورا تاجیک رودنبال کنین ضرر نداره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام ماهک جانم شکر خدا بهترم کمی لکه بینی دارم استراحت مطلق هستم تا انشالله 29 برم سونو قلب  ب ...

به امید خدا همه چی عالیه و قلب ۱۲۰ سال با عشق به مامان و بابا بتپه 

منم سه شنبه باید برم توکلمون به خداست

سلام عزیزم آره ولی خداروشکر حل شد قضیه پاره شدن کیسه آب قل دومم بود که ریداکت کردم و بخیر گذشت...پار ...

خدا روشکر که بخیر گذشت چقدر شیرین عزیزم چه حس خوبیه انگاری از خواب پاشی یهو بفهمی نصف راهو رفتی  خدا حفظ کنه گل پسرتو عب نداره واسه داداشش فداکاری کرده بعدا که دنیا اومد جبران میکنه داداشش😍😂

منم فعلا خدا نخواسته برام 

با معجزه ی شیرینت برای ما هم دعا کن عزیزم 

اره عزیزم  ان شاالله

بخشید خ‌واهر بی زحمت رفتی پیش دکتر اسرافیلی ازش بپرس ببین جنینارو اول تعیین جنسیت میکنن یا فریز میکنن بعد در میارن تعیین میکنن موقع انتقال ،چون من در حال تحقیقم میخوام ببینم کجا بهتره برم 

اره مشکل انعقادخونه.دکترابی فکرن خودت یادآوری کن.بمن اونسری یادشون رفت دوتابدن درحالی که دکترخون گفت ...

به من گفت بعد مثبت شدن آزمایشت باید هپارین بزنی حالا نمی‌دونم هپارین با آنوکسا فرقش چیه . آره حتما بهش میگم برم 🙏