2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
بالا بودنش يعني ايمن هست ياااا نيست؟؟؟ ديشب تونت كلي خوندم اينجوري فهميدم كه هرچي بالا تر باشه انگار ...

ننیدونم سحر جان گفته وقتی آخرش ab نوشته تو آزمایش یعنی اتفاقا آنتی بادی داری و ایمن هستی ولی آزمایش من عددی که مربوط به هپاتیت بود خیلی بالا بود که دکترم گفت اصلا ایمن نیستی در برابر هپاتیت...حالا اگه میتونی به دکترت نشون بده ببین چی میگه

انشاالله همون حرف سحرجون درسته و ایمن هستی اما اگه هم نبودی اشکالی نداره دیگه انشاالله به سلامتی تا آخرش پیش میری من که توکل کردم بخدا کار دیگه ای از دستم برنمیاد😊

واکسن کزاز هم اینطور که دکترم گفته انگاری تا۲۷ یا ۲۸ هفته حداقل میشه زد بیشترشو دیگه نمیدونم ،،، هنوز خیلی وقت داری اگه خیلی ساله که نزدی...من فردا یا شنبه حتما میرم میزنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به امید خدا همه چی عالیه و قلب ۱۲۰ سال با عشق به مامان و بابا بتپه   منم سه شنبه باید برم ...

الهی آمین با دعای خیر شما عزيزم 

انشالله که شما هم بری و قلب نی نی نازنینت رو ببینی و سال های سال بتپه و مانا باشه 

شما انتقالت کی بوده عزيزم؟ 

خانوما بعد ازمایش بتای دوم چند روز بعدش میگن بیاین مرکز

سلام دوست خوبم بتا بالای 1500 باشه ساک و جنین و کیسه زرد دیده میشه 

بستگی به مرکز داره 

به من گفتن ده روز بعد بیا ولی خودم همون روز که جواب از دوم رو گرفتم رفتم سونو 

به من گفت بعد مثبت شدن آزمایشت باید هپارین بزنی حالا نمی‌دونم هپارین با آنوکسا فرقش چیه . آره حتما ب ...

هپارین هم رقیق کننده خونه فک میکنم ضعیف تره.بازدقیق نمیدونم

سلام دوست خوبم بتا بالای 1500 باشه ساک و جنین و کیسه زرد دیده میشه  بستگی به مرکز داره  ...

من داروهامم فقط تا ۴روز دلرم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

[QUOTE=241268937]من خودم دم‌کرده نعناع و گل محمدی و نبات برای معده دردم خیلی خوب جواب میداد، هم بعد غذا می‌خوردم هم و ...[/QUOTE

میگم میوه های الان اکثرا شیرینن چی میخورین که قندش کمه

سلام دوست خوبم شکر خدا آره بهترم فقط خیلی کم لکه بینی دارم 

خدا رو شکر ان شاالله که دیگه دفع شده باشه من دوست دارم هر چی زودتر برم برا سونو قلب استرس دارم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
[QUOTE=241268937]من خودم دم‌کرده نعناع و گل محمدی و نبات برای معده دردم خیلی خوب جواب میداد، هم بعد ...

موز و انبه ک خیلی قند داره فک کنم در حد کم باید بخورن زیاد زیاده روی نکرد

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خدا رو شکر ان شاالله که دیگه دفع شده باشه من دوست دارم هر چی زودتر برم برا سونو قلب استرس دارم 

منم همینطور به خصوص که هماتوم دارم ولی چاره ای نیست باید تحمل کنم تا یک شنبه 

شما باید چند شنبه بری؟