2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
آره عزیزم دو بار منفی شد دیگه چک کرد دید مشکل داره حالا خودش انشالله پیام رو ببینه راهنماییت میکنه. ...

اره خوب چی بگمم اره حتما شاید منم مشکلی دارم باید این سری پیگیر بشم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بمیرم برا دلت😭 از ته دلم دعا می کنم خدا زودی آرامش حاکم کنه به قلب و روح خودت و همسرت. و با انرژی م ...

مرسی الا جون داغونم دیگه نای هیچی ندارم مرسی عزیزم برا دل مهربونت انشاالله خودتم زودی نتیجه بگیری ماهم تو امتحان خداییم من الان سه ساله تو این امتحان قرار گرفتم غیر از دعا و نذر و نیاز کردن و راضی بودن به رضای خدا کاری ازم ساخته نیس 😭😭😭

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نمی‌دونم عزیزم، من دفعه پیش که افت بتا داشتم آسپرین نداشتم ولی به نظرم نهایت تا یکی دو روز دیگه قطع ...

ممنون عزیزم ولی مال امروزو نخوردم بچه ها گفتن مشکلی نیس قط کن

شما چند روز یبار حموم میرفتی

دو روز یا هر موقع دیگه کثیف بودم 🥴ولی خوب دوش سریع میگرفتم اشکال نداره یه شامپو و یه صابون میزدم ده دقیقه اینا میومدم بیرون حمومت سبک باشه زیادم داغ نباشه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام نیکاد جونم خیلی خیلی متاسفم انشاءالله خیلی زود معجزه شیرین بیاد تو دلت وطبیعی باردارشی عزیزم&nb ...

اره گفتی قط کن دیگه نخوردم من از روز انتقال آسپرین خوردم یعنی ۱۱ خرداد تا دیروز که ۲۲ خرداد بود دیگه امروز قط کردم ممنون عزیزم واسه دل شکستم دعا کن خستم خیلی خسته

نه عزیزم کم بخوری اشکال نداره، من خودم روزی حدودا ۱۰ , ۱۵ تا دونه میخورم البته بدون نمک. نه عزیزم ا ...

اصلا ميل به غذاا ندارم امرو اندازه يماست خوري خوردم😑خيلي گشنم بود اخه

بعد درادم شديدتر شد ترسيدم ازون نباشه😐

شبيه درد پريودي البته تو دلم بيشترررر تا كمرم درازكش كمتر متوجهش ميشم

اصلا ميل به غذاا ندارم امرو اندازه يماست خوري خوردم😑خيلي گشنم بود اخه بعد درادم شديدتر شد ترس ...

نگران نباش عزیزم از اون نیست، من چون تقریبا هر روز میخورم سعی میکنم کم بخورم.

آره اون درد دقیقا بخاطر بزرگ شدن رحمه، همین که دراز میکشی کمتر میشه یعنی اصلا جای نگرانی نیست، قشنگ شبیه همون دردای پریودی، این دفعه زودتر از بارداری اولت شکمت میاد جلو، من که زیر دلم از همین الان کلی بزرگ شده همش میگم ماه‌های آینده دیگه تا کجا میخواد بیاد ؟؟ 🙈😁

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اصلا ميل به غذاا ندارم امرو اندازه يماست خوري خوردم😑خيلي گشنم بود اخه بعد درادم شديدتر شد ترس ...

سیرابی میخوری ؟من این چند روزه خیلی حالم بد بود هیچی نمیتونستم بخورم دیشب خوردم امروز صبح با حالت تهوع بیدار نشدم کلا غذا هم خوب تونستم بخورم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️