2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
من پامو جمع می کنم ولی نمی شینم  اینباری از دکترم بپرسم ممنون گلی

عزیزم من خیلی وقت نیومده بودم تو تاپیک ..تیکرتو دیدم خیلیییی خوشحالم برات‌.یادمه خیلی اذیت شدی خوشحالم برات..برام دعاکن..دلم برای بچه ها تنگشده نمیدونم‌هستن یانه..ماهک.زی زی دارچین خیلی از بچه های دیگ ک یادم رفته کاربریشونو

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
ببین من یه بی بی چک خارجی زدم هالش اینقد کم بود فرداش با مدیکوز زدم پررنگ بود پس ول کن مدیکور بزن غص ...

ممنون از دلگرمی همه شما عزیزای دل خوبه شکرخدا شماهارو دارم وگرنه این دردارو که هیچکس درکش نمیکنه به کی میگفتم😭😭😭 انشاالله همینجوری باشه خدا دلمو نشکنه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم سارا جون اخه رنج هفته ٤،٥ رو ببينين🥺

عزیزم تا ۷۰۰۰ میشه هفته ۵ نه اینکه حتما اونقد باشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
@farinazzz       عزیزم مبارکت باشه امشب ۴۰ مین روز چله ست و امشب به ...

عزیزم اگ جا داشت اسمم منو بنویس به نیت بارداری

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
انشاالله که یروزی ما هم بتونیم جبران کنیم الهی جوجه هاتو بسلامتی بغل بگیری بتات هم عالیه خیلی خیلی ...

مرسى عزيزم

همينكه ما شماهارو مثبت ببينيم بهترين چيزه براى ما

من ك ب نوبه خودم اينو كارى نميبينم ك جبران بخواد

چون واقعا درك ميكنم تموم آدم هاى مثل خودم و اين جمع تاپيك

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
چی بگم چه غلطی کردم این همه استرس به خودم دادم اره همین کارو‌میکنم تا ساعت ۲ توالت نمیرم هرچند از صب ...

دور از جونت

ان شاالله ك باخبر خوش مياى😍😍😍💚💚

البته اگرم رنگ نداد باز نگران نشو چون ادرارت ب غلظت ادرار صبح اول وقت نيست

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
امروز روز ۱۲ با احتساب روز انتقال جنین ۵ روزه  روز ۹ بی بی مدیکور هاله انداخت ولی امروز این بی ...

روز انتقال که حساب نیست عزیزم من اون بیبی چک رو دیدم بنظرم مثبت نبود گفتم فردا بزن

ان شاالله برات معجزه بشه و آزمایشت مثبت بشه🤲🤲

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قربونت برم عزيزم ان شاالله نوبت شما😍😍 خب خداروشكر مرسى از دلگرمى هاتون💚 دوستون دارم❤️❤️❤️❤ ...

عزیزمی جانم منم دوست دارم مامان مهربون😚😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
💚❌❌❌💚 بچه ها من از كپسول فرتيل سى ام حدود ٣٠ عددش مونده اگر كسى ميخواد قبل انتقال مصرف كنه بگه ب ...

عزیزم‌ کسی از بچه‌ها خواست؟

سلام عزیزم خوبین مبارکه انشاالله ۹بسلامتی بگذره برات اگه مقدوره برات بفرستین برای من

سلام عزيزم ممنونم

عه شما باردار نيستين مگه؟

ممنون از دلگرمی همه شما عزیزای دل خوبه شکرخدا شماهارو دارم وگرنه این دردارو که هیچکس درکش نمیکنه به ...

قربون چشمات برم گریه نکن خواهرم من مطمینم مثبته.

بی بی زدی زود بیا خبر بده 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم‌ کسی از بچه‌ها خواست؟

عزيزم تو همين صفحه يكى از دوستان درخواستشو كرد اما تيكر باردارى داره🤔

عزيزم تو همين صفحه يكى از دوستان درخواستشو كرد اما تيكر باردارى داره🤔

گفتم‌اگه کسی درخواست نکرد برای من بفرستین..برام دعاکن عزیزم نی نی داری مبارکت باشه به نی نی های خوشگلت بگو برای من دعاکنن