2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046196 بازدید | 684502 پست
میگم دوستای عزیزم الان دوباره لک دیدم میشه نماز خوند یا نه نمیشه باید غسل بگیرم؟؟ ممنون میشم راهنمای ...

منکه میخوندم چون زیاد نباید حموم بریم بیشتر غسل استحاضه اس ولی بخوای بازم میپرسم بهت میگم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
پس یه شیاف میزارم چند روز پیش شوهرم واسم گرفت وگرنه دکتر برام‌ ننوشته مجبورم یکی بزارم ببینم چی میشه ...

عزیزم در مورد پروژسترون حتماااااا با پزشکت مشورت کن، زیاد کردن پروژسترون و بعد قطعش عوارض بدی داره، حتما باید تحت نظر دکتر باشه، اگر الان شیاف میذاری باید دیگه بذاری، نمیشه بعدش قطع کنی چون دچار افت پروژسترون میشی. مگر با دستور پزشک و کم کم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم عزیزم میگم الان لک دیدم خیلی کم بود من شیاف ندارم هر روز صبح یه دونه آمپول میزنم شیاف تو‌خونه دا ...

ب منگفتن اگه لکت کمه چیزی استفاده نکن اگه بیشر شد شیاف اضافه کن 

من دكتر شمارو معرفي كردم بهش من ازينش كه خداي نكرده گاهي باعث ازبين رفتن بقيه جنينا ميشه بيشتر ميتر ...

دکتر رحیمی کارشو خوب بلده و تبحرش زیاده تا حالا نشنیدم کسی پیشش ریداکت کرده باشه و مشکلی براش پیش بیاد...انشاالله ایشونم به مشکل برنمیخورن و بسلامت میگذرونن این دوران و....

مامانم میگه موقع بارداری همش ب پهلو بخواب البته سه ماه ب بعد پهلو ب پهلو شدن هم باید بشینی بعد ب اون ...

به من‌گفتن ربط نداره این موضوع اما واقعیتش خودمم حس میکنم باید رعایت می کردم براوهمین توصیه میکنم 

ب فا.ل نیک بگیر ان شاالله که خبرای خوبی تو راهه😍

انشالله عزیزممم .ممنونم دوستمممم..مرسی بابت انرژی مثبتت😍😍🤗🤗

خدا فندقتووو برات نگه داره

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

@انتظار؟ 

عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر امام جواد ع دعای یستشیر رو خوندم.

ان شاالله به حق امام جواد ع بزودی زود حاجت روا به خیر بشی عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مامانم میگه موقع بارداری همش ب پهلو بخواب البته سه ماه ب بعد پهلو ب پهلو شدن هم باید بشینی بعد ب اون ...

من پامو جمع می کنم ولی نمی شینم  اینباری از دکترم بپرسم ممنون گلی

خدایا شکرت
به من‌گفتن ربط نداره این موضوع اما واقعیتش خودمم حس میکنم باید رعایت می کردم براوهمین توصیه میکنم&nb ...

ب نظرم بازم قدیمیا یه چیزی میدونستن

انشالله عزیزممم .ممنونم دوستمممم..مرسی بابت انرژی مثبتت😍😍🤗🤗 خدا فندقتووو برات نگه داره

قربونت عزیزم 😘 مرسی عزیزم ان شاالله که به زودی زود دامنت سبز شه 

من پامو جمع می کنم ولی نمی شینم  اینباری از دکترم بپرسم ممنون گلی

نمیدونم دکترا این و قبول دارن یا نه ولی ب نظرم رعایت بشه بهتره بالاخره قدیمیا یه چیز میدونستنن مامانم میگه سره خواهرم رعایت میکرد اتفاقی هم نیوفتاد میگه برا زایمان انقدر هولم میکردن برا بلند شدن اخر سر ناف پیچیده بود دپر گردن خواهرم