اره ميدونم من تو بارداريم اصلا خداروشكر درگيري باهمسر و يا دغدغه هيچي نداشتم تمام حرص و جوشام دغدغه بارداريم بود چرا لك ديدم چرا الان اينجوري الي اخر نتيجشم شده يپسري از خجالتمون در اومده حسابي
باز الان استرسام مثلا خيلي كمتره هااا در قبال اونسري ببين اونموقع چه نابودي بودم من😀
انشالله انشالله انقد عاروم باشه قشنگ خستگي اولي بشوره ببره
اي جانم خداحفظشووووون براتون ان شالله عاقبت بخيري جفتشون رو ببينيد🥰🥰🥰
خيلي بده بيشترازهمه خودمون اذيت ميشيم تازه من ازينكه دارم مثلا پسرمم اذيت ميكنم باز بيشتر اذيت ميشم تا اذيتايي كه رو خودمه بااونا راحتتر كنار ميام ميگم برديمش سرسر بادي بچه از بس نديده بود بلد نبود بره بالا انقد اونجاااا فشار بدي روم بود كه خدااا ميدونه🥺🥺كاش يكم بيخيالترررررر باشيم بنفع همست اينجوري مثلااا نزديك خونه مامانم پارك جنگليه ميبيني بچه هاشون دارن خاك بازي ميكننن حايي كه پراز رفت وامده سگه من عمراااا به بچم همچين اجازه اي رو بدم تازه دو سه بارم كه بردمش دست تو دست با ماسك يكم قدم زديم بخاد خودش بماله كه هيچي😞درحالي كه بنظرم اونا دارن بچگي ميكنن و مادرشون شهامت پيامداي بعدشم دارن ولي من از مريضيااا يا اتفاقي كه ممكنه بعدش بيفته عين چي ميترسم و محدودش ميكنم
خدااااا خودش به همه كمك كنه بتوووونن درست تربيت كنن بچه هاشون رو من هم دركنارشون
نه عزيزم اين چه حرفيه اتفاقاااااا خيلي عاروم شدم خدا عزيزاتووو برات نگه دار ان شالله🤲🤲🤲