2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
سلام بچه ها من رفتم آزمايش دادم بتام اينه يكى ب من بگه با توجه ب رنج ازمايشگاه اين يعنى بايد تكرار ...

بتات عالیه عزیزم مبارکت باشه ب سلامتی بغلش بگیر فقط ۴۸ساعت دیگه دوباره بده ک رشد بتا رو ببیینن

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم روز چندی؟جنینات چند روزه بودن؟

امروز روز ۱۲ با احتساب روز انتقال جنین ۵ روزه 

روز ۹ بی بی مدیکور هاله انداخت ولی امروز این بی بی منفی منفی

مطمنم منفیه حالا سشنبه آز میدم بعد داروهامو قط میکنم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ممنونم فداتون شم محلا جون ان شاالله نوبت شما باشه فقط اينكه زنگ زدم ازمايشگاه ى كم نگرانم كرد با ح ...

عزیزم نگران نباش معمولا ازمایشگاهی ها نمیدونن سر در نمیارن در حالت عادی هم ممکنه تیتر بتا بالا باشه اما تو ای وی اف هم فرق میکنه دکتر هم ب نظرم وایسا دوباره از بده برو 

اها باز اونا بهتر میدونن همینکارو کن ♥️

اره عزیزم همین کارو کردم هرچند امروز بی بی زدم منفی منفی بود ولی داروهامو ادامه میدم تا سشنبه آز میدم بعد داروهامو قط کنم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزم خیلی مبارکه خوشحالم برات بتاتم که عالیه به رنج آزمایشگاه نیس باید تکرار کنی که دو برابر ب ...

مرسي عزيزدلم

نيكاد جون ان شاالله ك آزمايش شما هم با ى بتاى خيلى قشنگ سوپرايزت كنه😍😍😍

بيبى چك دومى وو بيخيال 

كاش هردو رو مديكور ميزدى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بتات عالیه عزیزم مبارکت باشه ب سلامتی بغلش بگیر فقط ۴۸ساعت دیگه دوباره بده ک رشد بتا رو ببیینن

فداتشم عزيزدلم

همچنين شما جوجه ت سلامت بياد بغلت

چميدونم والا فقط استرس ميدن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
امروز روز ۱۲ با احتساب روز انتقال جنین ۵ روزه  روز ۹ بی بی مدیکور هاله انداخت ولی امروز این بی ...

اصلا تا آزمايش ندادى نااميد نباش عزيزم

بچه ها همین الان بی بی زدم مدل خودکاری بود منفی منفی بود اصلا هیچی هاله م نداشت😭😭 پس اون بی بی مدی ...

نمیدونم ولی ب نظرم از همه  دقیق تر مدیکوره میخواستی دوباره بزنی همون مدیکور و بزن نگران نباش بی بی چک الکی هاله نمیدازه فردا برو آزمایش بده ان شاالله که بتات عالیه 

فداتشم عزيزدلم همچنين شما جوجه ت سلامت بياد بغلت چميدونم والا فقط استرس ميدن

اره ما ها انگار باید فقط استرس بکشیم یه بار برا ازمایش برا سونوی قلب و ....

من الان استرس سونو قلب و دارم 🥺

اره عزیزم همین کارو کردم هرچند امروز بی بی زدم منفی منفی بود ولی داروهامو ادامه میدم تا سشنبه آز مید ...

از کجا مطمئنی شاید این بی بی چکه این سطح از هوذمون hcg رو نمیتونه اندازه بزنه ناامید نباش کاش همون مدیکور میزدی 

بچه ها همین الان بی بی زدم مدل خودکاری بود منفی منفی بود اصلا هیچی هاله م نداشت😭😭 پس اون بی بی مدی ...

وااااا مگه میشه اخه😐😐😐😐اون یکی کاملا مثبت بود دوباره مدیکور بزن اعصابم بهم ریخت یعنی چی

خداياشكرت....❤️