2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046335 بازدید | 684509 پست
واییییییی🎊🎊🎊 مبارکه خیلی خوشحال شدم عزیز دلم خداروشکر

قربونت برم عزیزم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام صبحتون بخیر نه دیگه دلشو ندااا رم منتظر میمونم تا روز سه شنبه بعد از گرفتن نتیجه آزمایش داروها ...

خواهش میکنم انشاالله روز آزمایش مثبت میشید نگران نباش و استرس نداشته باش دوست خوبم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره امپولی هستم دیروز که اینجوری شدم فورا یکی دیگه زدم ولی بهم گفت دکتر ازفردا دوتارو تو یه سرنگ بزن ...

نیکاد جان اگه سختت نیست با هم نزن هر 12 ساعت بزن، من دکترم گفت اگه تحمل داری جدا بزن اگه سخته برات باهم بزن 

گفت هر 12 ساعت بزنی خیلی بهتر 

بچه ها همین الان بی بی زدم مدل خودکاری بود منفی منفی بود اصلا هیچی هاله م نداشت😭😭 پس اون بی بی مدیکور که زدم هاله داشت حتما اشتباه بوده مطمنم منفی شدم چون این مدل بی بی خیلی دقیقه پس فردا میرم آز میدم تا داروهامو قط کنم انشاالله بقیه مثبت بشن حتما منم فعلا لایق مادر شدن نیستم راضیم به رضای خدا 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بچه ها همین الان بی بی زدم مدل خودکاری بود منفی منفی بود اصلا هیچی هاله م نداشت😭😭 پس اون بی بی مدی ...

نیکاد جان چرا انقدر زود نا امید میشی عزيزم 

با همون مدیکور بزن 

تا یه چیز می‌بینید زود میرید سراغ قطع دارو 😐😐😐

استراحت کن 

دار هات رو درست مصرف کن 

برو آزمایش بده 

منو یادت نیست بی بی کم رنگ شده بود دوستان گفتن همینطوره نگران نباش عزيزم 

نیکاد جان اگه سختت نیست با هم نزن هر 12 ساعت بزن، من دکترم گفت اگه تحمل داری جدا بزن اگه سخته برات ب ...

نه سختم نیس چون همسرم میزنه میتونم یکیشو الان بزنم یکیش شب بزنم همینکارو میکنم هرچند میدونم منفی هستم چون الان بی بی زدم منفی بود ولی بازم تا روز آزمایش که سشنبه میرم صبر میکنم و امپولامو میزنم 

نه سختم نیس چون همسرم میزنه میتونم یکیشو الان بزنم یکیش شب بزنم همینکارو میکنم هرچند میدونم منفی هست ...

ساعاتش رو رعایت کن فقط که سطح پروژسترونت پایین نیاد 

بخاطر بی بی چک غصه نخور عزيزم 

اگه باردار نبودی تو یک دقیقه نشون نمی‌داد 

امپول که نزده بودی؟؟ 

نیکاد جان چرا انقدر زود نا امید میشی عزيزم  با همون مدیکور بزن  تا یه چیز می‌بینید زود م ...

نه قطش نمیکنم عزیزم سشنبه میرم آزمایش منفی بود بعد قطش میکنم ولی این بی بی خیلی دقیقه منفیه پس منفیه نمیدونم مدیکور خوبه یا این ولی همسرم اینو آورده بود ولی اگه چیزی بود حداقل اینم هاله داشت 

ساعاتش رو رعایت کن فقط که سطح پروژسترونت پایین نیاد  بخاطر بی بی چک غصه نخور عزيزم  اگه ...

آمپول چی؟؟ اگه پروژسترون میگی که نه فعلا نزدم مال امروز رو تازه میخوام بزنم اگه هاچ سی جی میگی اونم کلا نداشتم

نه قطش نمیکنم عزیزم سشنبه میرم آزمایش منفی بود بعد قطش میکنم ولی این بی بی خیلی دقیقه منفیه پس منفیه ...

مدیکور خوبه دیگه نزن که استرس نگیری منم آخرین بی بی رو زدم خیلی کم رنگ شد همسرم تحمل نداشت استرس گرفته بود ساعت چهار بعد ظهر روز 13 انتقالم رفتم از دادم 

فقط استرس نداشته باش لطفا 

آمپول چی؟؟ اگه پروژسترون میگی که نه فعلا نزدم مال امروز رو تازه میخوام بزنم اگه هاچ سی جی میگی اونم ...

هاک سی جی رو میگم 

خب پس اگه نزدی بی بی الکی هاله نمیندازه 

بد به دلت راه نده قربونت بشم 

منم برات یه حدیث کسا میخونم انشاالله که مامان شدی 🤲🤲🤲🤲

مدیکور خوبه دیگه نزن که استرس نگیری منم آخرین بی بی رو زدم خیلی کم رنگ شد همسرم تحمل نداشت استرس گرف ...

منم سشنبه میشه روز ۱۴ انتقال آز میدم دیگه راضیم به رضای خدا هرچی خودش بخواد همون میشه 

هاک سی جی رو میگم  خب پس اگه نزدی بی بی الکی هاله نمیندازه  بد به دلت راه نده قربونت بشم ...

نه من اصلا هاچ سی جی ندارم چی بگم خودمم برا این ناراحتم پس چرا روز ۹ بی بی مدیکور زیر ده دقیقه هاله داشت ولی این مدل خودکاری روز ۱۲ منفی منفی😭😭 چه میشه کرد غیر از صبر انشاالله خدا برام معجزه کنه و آز مثبت بشه وگرنه امیدی ندارم

هاک سی جی رو میگم  خب پس اگه نزدی بی بی الکی هاله نمیندازه  بد به دلت راه نده قربونت بشم ...

سلام نسرین جان من اصلا علائم ندارم.

یادته قبل انتقال چقد حس پریود داشتم

الان انگار نه انگار.

ناامید شدم روز ۶ انتقالم

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون