2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
من رو هم بنویس بی زحمت خیلی محتاجم به دعا تو سیکل انتقالم

سلام پروانه جون من اون روز فقط لیست مهتاب ۴۴۴ رو کامل کردم مهتاب جان میخاست به نیتمون بخونه.
شرمنده که پیامتو ندیدم. امروز فرصت کردم به نیتت زیارت آل یاسین خوندم. انشالله به زودی نی نیت رو بغل بگیری عزیزم👶👶❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه آخه زود رفتم آزمایش دادم روز 13 فردا برم میام میگم که دومین بار و بتا به امید خدا بالا رفته 

خیالت راحت بالا رفته اگه مثل من دور باشی احتمالا میگن شهر خودت  زیر نظر  دکتر باشی

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی چه خبر رفتی واسه انتقال ؟

سلام عزیزم بله دیروز ۳تا جنین ۵روزه برام انتقال دادن

خیلی محتاج دعات هستم عزیزم

دفعه قبل چ علائمی داشتی یادته؟ از چه روزی شروع شد؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنونم عزيزم خیر ببینی  من فردا ازمایشم تکرار کنم به امید خدا بتام بالا بود برای شنبه نوبت بگی ...

مبارک باشه عزیزم خداروشکر که مامان شدی❤👶. کدوم دکتر برات انتقال داد و علائمت چی بود  از چه روزی علائم داشتی؟

دوستای گلم دیروز انتقال دادم

۳ تا ۵ روزه

خیلی محتاج دعاتونم😘😘 منو یادتون نره

برام دعا کنید اینبار مامان یه فرشته بشم

فرزی جون من روز انتقال دکتر محیطی برام انتقال داد عزیزم 

ای جونم دیروز دکتر محیطی برام انتقال داد خیلی مهربون و خوش قلب بود. برام دعا کن عزیزم😘

وای میبینی منم گریم گرفت اصلا خداروهزارشکر. انشالله بزودی قسمت خودتم عزیزدلم بشه وهمه ماها😍😍😍

انشاالله فاطمه جان فدات شم به امید خدا شنبه برای تو هم خوشحالی می کنیم قسمت تو و هممون بشه مامان شدن 🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
خیالت راحت بالا رفته اگه مثل من دور باشی احتمالا میگن شهر خودت  زیر نظر  دکتر باشی

تشکر عزيزم 

نه تهرانم نزدیکم به رویان 

زنگ زدم اطلاع دادم آزمایش شنبه رو هم اطلاع بدم بعد برم سونو توکل به خدا 

به گفته دوستان من الان تو هفته پنجم چهار هفته شش روز 

ولی نسبت به این خیلی معدم بهم ریخته اسید معده، حالت تهوع و... 

نسرین جون من کی برم آزمایش بدم؟توزودرفتی مرکزقبول میکنه؟

عزيزم من خودم روز 13 انتقال رفتم و امروز روز 16 روزی که مرکز گفته بود رفتم برای تکرار بتا 

شما هم دوست داشتی برو روزی هم که مرکزت گفته برو برای تکرار بتا 

مبارک باشه عزیزم خداروشکر که مامان شدی❤👶. کدوم دکتر برات انتقال داد و علائمت چی بود  از چه روز ...

ممنونم عزيزم 

دکترم خانم مصطفایی ولی خانم دکتر اشرف معینی انتقال دادن 

سه تا جنین پنج روزه 

روز سوم درد سمت چپ، سوزش شدید سمت چپ، سوزش دور ناف داشتم عزيزم