2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

دوستان شير سرد يبوست مياره؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام تمنا جون فداتون شما خوبى؟ من عزيزم يكشنبه تاريخ ازمايشمه اما ممكنه شنبه بيبى چك بذارم خودم ر ...

قربونت برم

انشاالله به سلامتی با دست پر و یه بتای عااالبییی🤩🤩🤗🤗

💚💚

آفرین ..خیلی خوبه..خدا پشت و پناهت خودت و نی نیهاااا🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزيزم كار خونه هيچوقت تمومى نداره كه بهتره فعلا استراحت كنى كارهم كرده ميشه غصه ش رو نخور من فقط ...

اره استراحت  میکنم  درسته کاره خونه تمومی نداره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
قربون دل مهربونت عزیززززم😘 انشالله با دعای شما منم به آرزوم برسم انشالله همه مون به زودی مامان میش ...

سلام عزیزم خوبی چه خبر رفتی واسه انتقال ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام به همگی خوبین  دوستان انتقالی های این ماه چی شد کیا مامان شدن بسلامتی ؟ پروانه ومهربون چ ...

سلام عزیزم خوبی؟؟؟

مهربون جون ک هنوز مشخص نیس

اما پروانه جون بی بی چکشون منفی شد

نغمه جون هم همین طور  متاسفانه

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
اره اینوراست میگی توکل بخدا, یکم زمان که میگذره بی طاقترمیشم تانتیجه روبفهمم... یادقیمابخیربرای امتح ...

واقعا اگه من میدونستم‌ برای بارداری اینقدر استرس میکشم برای امتحانات اون همه استرس نمیکشیدم‌ چه حماقتها که نکردیم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
قربونت برم انشاالله به سلامتی با دست پر و یه بتای عااالبییی🤩🤩🤗🤗 💚💚 آفرین ..خیلی خوبه..خدا پ ...

ممنونم دورت بگردم

مرسى از انرژى مثبتى ك ميفرستى

البته من ى نى نى دارم ان شاالله همون مامانشو تنها نميذاره

ان شاالله بهترين ها براتون رقم بخوره و ب زودى خبر مادر شدنتون بدين💚❤️💚❤️💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم