2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان من بسلامتی انتقال دادم ۲ جنین ۳ روزه. فقط دکتر بهم گف ی پلیپ ریز دهانه سرویکس رحمت داری ...

ان شاء الله که مشکلی نباشه و 2 هفته دیگه با بتای عالی خبر مادر شدنت رو بشنویم🤲🏻

خدایا به امید تو....
واى😆😆😆😆 انگار اين روز هفتم و هشتم كلا قاطى ميكنه ادم😂🤭 منم ديروز اينجورى بودم شما و مهربون ج ...

آره فکر کنم خیلی این موقع به آدم سخته، یک هفته مونده ک ببینی این همه زحمت و دارو نتیجه ش چیه،،، تو این بازه زمان تحمل کوچیکترین حرفی سختتتتتتته.... 

خدایا به امید تو....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من بسلامتی انتقال دادم ۲ جنین ۳ روزه. فقط دکتر بهم گف ی پلیپ ریز دهانه سرویکس رحمت داری ...

سلام عزيزم مبارک به سلامتی انشالله 

انشالله که سفت و محکم بچسبه به شکم مامانشون و دو هفته دیگه با بتاي خوب خوشحالمون کنی 

دوستان من موندم چه کار کنم همون ابن سینا ادامه بدم یا برم مام نمیدونم خودمم دودلم 

عزیزم بنظر من این سینا دیگه نرو اون دوست دیگه مون که برا تعیین جنسیت رفته بود اونم منفی شد بنظرم نحوی انتقال جنین هم مهمه.

منم همينجور شدم انگار افتاديم تو سراشيبى و نزديك ميشيم ب روز ازمايش برامون سخت تر شده

وای اره دقیقا, امروزم نمیدونم چمه هی تپش قلب میگیرم یکی زنگ میزنه فکرمیکنم خبریه و... 

خدا روقسم میدم به خون ریخته حضرت علی اصغر خودش دل خون مارو شادکنه

عزیزم اینها رو نخور باقالی، زعفرون، جعفری و گیشنیز، زرشک، آب زرشک، آب هویج قهوه و نسکافه، هل ...

خیلی ممنون عزیزدلم لطف کردی گقتی من تیرویید دارم شیرونشاسته میخورم اون مشکل نداره؟! 

وای بدونی کلی دیشب گریه کردم امروزم انگارتپش قلب دارم سرهرچیزی سریع ضربانم بالا میره. 

البته گشنیز اگه بخاطرگرمیش باشه که توش کلی ماست بود که اون سردیه... خیلی التماس دعا عزیزم هرچی به ازمایش نزدیکترمن بیقرارتر... 

خدای بزرگ خودش دلتوشادکنه, ازشماچه خبر؟ قیلا درجریانت بودم

نگاه ماهامیگیم ایرانیم وامکانات کم ولی اونجا چی پس😐

دوستان تا الان کسی با دکتر محیطی انتقال داده؟

فرزی جون من روز انتقال دکتر محیطی برام انتقال داد عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
پروانه جان خ ناراحت شدم حتما حکمتی درش هست.حالا صبر کن کار خدا رو چی دیدی شاید دیر لانه گزینی کرده ب ...

سلام خواهر تخمک کشی ۱۴ برایه ۴تا جنین ۱۳ میگیرن جنین اضافه هم ۱۸۰۰دونه ای ازمایش ها دارو وسنوهام هست شمام میخوایی تعیین جنسیت کنی؟

[QUOTE=240024102]واسه منم حرکتش خیلی کم شده بود رفتم بهداشت اورژانسی نوشت برم سونو که منم رفتم بیمارستان الزهرا حرکتش ...[/QUOTEنگران نباش عزیزم من الان حرکاتش خوبه اب زیاد بخور اگه تبریزی سونو پیش دکتر فتحی سونوی پاستور برو خدایی خیلی دقیقه بدون داپلر برامن فشار شریان هارو دقیق نوشته بود همون روز داپلر شدم مثل هم بود