2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بله سونو واژینال . من بعد مثبت شدن رویان نرفتم خودشون گفتن شهرخودت تحت نظر باش ولی تا سونو قلب میگفت ...

ممنونم عزيزم خیر ببینی 

من فردا ازمایشم تکرار کنم به امید خدا بتام بالا بود برای شنبه نوبت بگیرم برم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله  لب مرز بودم از اول انتقال حواسم به خوراکم بود. فردا باز آزمایش دارم ببینم چطور شده. باشه . ...

پس باید منم مواظب باشم حسابی

انشالله که ازمایشت خوبه عزیزدلم. توکل بخدا بادعاهای شما

بچه ها من امشب باز تضعيف روحيه شدم هيچ علائمى ندارم جز دردهاى پريود ك اونم روزى ى بار ى حمله شديد م ...

منم مثل شماهم هیچ علایمی ندارم وروز ۷ هستم امروز فقط از صبح گریه کردم خدا بهمون رحم کنه ونی نی هامونو بهمون ببخشه

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
الان نصف گذاشتم کافیه؟ مونده بودم بین دوراهی نصف گذاشتم. برم نصف دیگه بزارم،😅😶

عزیزم شیاف رو نباید نصف کنی، کلا جذب شیاف یه زمانی نیاز داره کمتر از اون توسط رگها جذب نمیشه نه اینکه نصفش جذب بشه نصفش جذب نشه.

برای امشب هم کافیه نگرانش نباش دیگه، ولی از فردا اگر زیر بیست دقیقه مجبور شدی بلند شی دوباره یدونه بذار

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اگه مشکلی پیش نیاد این ماه پریود شدم میخوام برم سیکل رو شروع کنم .ماه پیش میخواستم برم شروع کنم که ک ...

ای وای انشاالله بلا دور باشه ازت.مواظب باش دختر.انشاالله که وارد سیکل میشی این ماه به امید خدا.با موفقیت پبش بری.خدا دلتو شاد کنه

یبوست از چی میاد؟ چرا بعضیا مدام یبوستند خودمم همش این مشگلو دارم

عزیزم منم درگیر یبوست هستم امروز که مرکز بودم بهشون گفتم تا بهم بگن چیکار کنم تا قبل انتقال کنترل بشه گفتش کلن میوه و سبزیجات فراوون و شب الو و انجیر خیس کنید صبح اول آبشو و بعد محتویات داخلشو همرو بخورید و روغن زیتون تو سالاد و غذا استفاده شه تا تاثییر ببینید اگه حل شد خداروشکر وگرنه مجبوریم شربت بنویسیم 

فعلن که شوهر جان روغن زیتون گرفت ا لیتری 300😐😐خدا به دادمون برسه 

عزیزممم انشالله, مامشهدیم خودمون😊 انشالله خداقسمت هممون کنه مادرشدن. عجیب دلم پرمیکشه به سمت حرم ح ...

عه. مشهدی هستی🤩..خوش بحالت.هر وقت رفتی حرم دعامون کن..🤲

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
چیکار کنم زود کلا میاد بیرون. دراز میکشم بعد میبینم خیس شدم😑

عمیقتر بزن دو ساعت بخواب..اگر چربیش اومد بیرون اشکال نداره..اون ماده سفیده نباید سریع بیاد بیرون..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
ای وای انشاالله بلا دور باشه ازت.مواظب باش دختر.انشاالله که وارد سیکل میشی این ماه به امید خدا.با مو ...

ممنونم عزیزم .شما هم همینطور 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونت برم عزیزم یک دنیاممنونم الهی خدا چند برابر دعاتون به خودتون برگردونه چقدرمحتاج این حرفها ودعا ...

🌷🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...