2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046356 بازدید | 684509 پست
خیلی ممنون عزیزم. اخه امروز ترشحاتم کم شده و درد ندارم دیگه از این نگرانم. دعا کن امروز نتیجه سونوگر ...

توکل بر خدا عزیزم ان شاالله که خیره 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همگی. اول از هرچیز از صمیم قلب برای همه منتظرا از جمله خودم دعا میکنم که انشالله بزودی دامنش ...

سلام عزیزم خوش اومدی . ان شاالله زودی از انتظار دربیای.

منم همچین حالتی داشتم ولی روز پانکچر گفتن ازاد نشده. ان شاالله برا شمام همین طور باشه. کاش با نرکزتون صحبت کنی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اون سری پروژسترون تنها بدون مدورکسی میخوردم عین خوردن پریود شدم  پروژسترون با مدورکسی پروژسترو ...

والا نمیدونم، من همیشه یا دوفاستون خوردم یا مدروکسی پروژسترون.

والله بچها گفتن حیفه جنینام دوباره انتقال بدم ببینم چه میشه همسرم میگه اول انتقال بده اگه خدای نکرده ...

انشالله که همینا برات بگیره و مثبت بشی عزیزم . راست میگه همسرت ایشالله این جوجه ها بشن چراغ خونتون 

خدای من خدای معجزه هاست . 
قربونت برم عزیزدلم ممنونم چشم حتما❤️❤️❤️🤲🏻

عزیزم چه حس و حال عجیبی داری الان قشنگ میتونم تصور کنم 😍😍

دل تو دلت نیست دیگه داری ثانیه شماری میکنی، هیجان و دلتنگی و شادی و نگرانی و .... 🌹⁦❤️⁩

الهی که یه زایمان عاااالی و راحت داشته باشی و هر دوتون صحیح و سلامت ۱۲۰ سال زیر سایه امام زمان خوشبخت و عاقبت بخیر باشید در کنار خانواده و عزیزانتون.🙏⁦❤️⁩

التماس دعای فرج و دعای عافیت و عاقبت بخیری برای ماها عزیز دلمممممم 😍🌹

ماما میگه  استرادیول رو قطع کن و مدروکسی پروژسترون بخور اگر اروم اروم قرص ها کم کنه و خوب ریزش ...

قرص ها رو بخور پریود بهم نریزه و خوب ریزش کنه. دفه بعدی پیاده روی هم حتما انجام بده ان شالله ضخامت بالا میاد

خدایا شکرت

بچه ها انتی تی پی او اگه نرمال باشه پردنیزولون بخوری پایین تر میاره؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشاالله با همین جنین ها مامان میشی عزیزم و میشن چراغ خونت و دیگ نمیری جای دیگ و شهر دیگ🙏🙏🙏🙏

ممنون عزیزدلم😍انشاءالله همچنین شما وبچه های تایپیک

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلاااام به همه عزیزان . چهار روزه انتقال دادم ، حاالم خیلللی خوووبه 😊😊😊 دعا کنین برام ، خیللللی س ...

سلام عزیزم به سلامتی و مبارکی، ان شاالله تا چند روز دیگه خوش خبر برمیگردی گلم 😍🌹

سلام عزیزم خوش اومدی . ان شاالله زودی از انتظار دربیای. منم همچین حالتی داشتم ولی روز پانکچر گفتن ا ...

جدی میگین؟؟؟ وای امیدوارم کردین. امروز میرم سونو. انشالله همه از انتظار در بیان