2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان دراز کشیده بودم یهو چشمام گرم شد خوابم برد خواب دیدم رفتم آزمایش دادم مثبت شدم با بتای خییییلی ...

ای جانم خیره عزیزم صدقه بده بچه های محک

انشالله همینطوره ویکشنبه کلی خوشحالمون میکنی دلم روشنه

راستشوبگم؟اعتراف میکنم که قصدم ازهمین پرسیدناامیدواربودنمه میخوام انگار یکی تاییدکنه... میترسم اصلاح ...

امیدوار باش دورت بگردم 

آره علائم بارداری 

منم بدنم داغ شد 

زیر شکمم 

درد شکم 

درد ناف

به خودت انرژی مثبت بده 

مثبت فکر کن قربونت بشم درکت میکنم، حالتو میفهمم، میدونم سخته میدونم استرس داری ما همه مثل همیم ولی به خدا توکل کن، خدای ما مهربون بندشو نا امید نمیکنه، اگر صلاح باشه تو مامان دوتا نی نی خوشگل میشی پس باور کن باور داشته باش انرژی داشته باش با نی نی هات صحبت کن بگو بمونید برام بمونید براتون مادری کنم 

برا من اروم اروم قرصارو قطع کرد ک سر وقت خودم پریود بشم ک نظمش بهم نخوره

ماما میگه  استرادیول رو قطع کن و مدروکسی پروژسترون بخور

اگر اروم اروم قرص ها کم کنه و خوب ریزش کنه که بهتره

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
امیدوار باش دورت بگردم  آره علائم بارداری  منم بدنم داغ شد  زیر شکمم  درد شک ...

ای جانم نگوفداتشم الهی تنت سلامت ونی نی روبغل بگیری

چشم عزیزم انرژی مثبت میدم وروحیه بخودم تاانشالله خدامعجزه کنه وجنین هابمونن برام... اینجوری دیگه خیلی خوشحال میشم😍😍😍

اره من فقط وفقط همین زیرشکم عصرها تنم وگرنه هیچی دیگه ندارم😂

اره برداشتم ولی میگن زود برمیگرده نمیدونم والا. دکتر ک رفتم ی چند تا قرص گیاهی و... داد گف این میسو ...

نترس برنمیگرده

از بس دلمون آشوبه هر بار نگرانی یک چی رو داریم 

چه کنیم دیگه مجبوریم.والله ایناهم همشون هورمونی بدنمون داغون شده.تازه یه مدته سینم طرف زیر بغلم دردم ...

منم کشش ندارم از یک طرف درد و مریضی خودم از یک طرف خرج دارو و درمان اونم بی نتیجه 

خدا به هممون کمک کنه 

الان دراز کشیده بودم یهو چشمام گرم شد خوابم برد خواب دیدم رفتم آزمایش دادم مثبت شدم با بتای خییییلی ...

ای جانم انشالله که به واقعیت بپیوند و مادر شده باشی 

این دهه کرامت خیلی حاجت دهند‌س انشاالله همگی حاجتمون برآورده بشه 

ای جانم نگوفداتشم الهی تنت سلامت ونی نی روبغل بگیری چشم عزیزم انرژی مثبت میدم وروحیه بخودم تاانشالل ...

پس دیگه نگی بی بی زدم منفی شد 

نگی هااااا😁😁

اصلا فراموش کن 

بگو مامان میشم، شدم 

آفرین دختر حرف گوش کن 

عزیزدلم ایشالا به زودیه زود خدا ارزوتو براورده میکنه و دلت شاد شاد میشه 🤲🏻❤️❤️❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام دوست جونام شبتون بخیر باشه     امروز غروب جوابم حاضر شد برای یک لحظه باتمام وجود رس ...

خدا رو شکر عزیزم.

و خیلییییی متاسفم از این حجم بی مسئولیتی که متاسفانه رو به افزایش هم هست 😔

حتماااااا آزمایشگاهتو عوض کن از این به بعد و چون مورد شما حساسه حتما بعدش پیگیر شو از مدیریت آزمایشگاه که جوابت درست باشه.

آزمایش قبلی من هم با اینکه همون آزمایشگاه همیشگی میرفتم و معتبر هم بود اما دکترم یکم به جوابش بابت کشت ادرارم شک کرد گفت آزمایشگاهتو عوض کن.

خدا خودش بهمون رحم کنه با اینهمه بی مسئولیتی ⁦☹️⁩🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم