2777
2789
عنوان

هیچ امیدی ندارم

36 بازدید | 6 پست

دهمم آذر شد هنوز که هنوزه من گند میزنم امروز امتحان اقتصاد و فنون رو گند زدم خدا لعنتم کنه با این نمرات افتضاحم نمیدونم چجوری تو روی مادرم نگاه کنم خسته شدم دیگه نمیخوام ادامه بدم 😭😭😭😭 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

وای این حرفو نزن عزیزم، من انقدر وقتا ناامید شدم گفتم دیگه نمیشه اصلا انقدر گریه میکردم حال روحی داعون داغون ولی در تهایت به چیزی که میخواستم رسیدم و خیلی از کسای دیگه هم که رسیدنو میبینم اونا هم دقیقا همونجوری بعصی وقتا به شدت ناامید و شکست خورده میشدن ولی اینو بدون که اگه با وجود ناامیدی پیوستگیتو حفظ کنی به امید خدا نتیجه میگیری، قول میدم بهت😍🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای این حرفو نزن عزیزم، من انقدر وقتا ناامید شدم گفتم دیگه نمیشه اصلا انقدر گریه میکردم حال روحی داع ...

خیلی عذاب وجدان دارم نمیتونم تو روی مادر پدرم نگاه کنم این همه هزینه کردم آخرم نمره هام اینجوری خدا لعنتم کنه 😭😭😭😭😭

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه