2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
برچسپ استرادیول به دکترم پیشنهاد میدم  آره پریودم به موقع بشم بهتره از فردا مدروکسی میخورم تا ...

آره همونه .

حتما همین‌کارو بکن . این ماه گرمی بیشتر بخور . با سیاهدونه ماساز بده شاید رحمت سرده . 

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زود زدی عزیزم  . امروز روز چندی ؟ من‌با خودم شرط بستم انتقال بدم روز ۱۱ یا ۱۲ بزنم‌. انشالله که ...

من دیروز8بودم. دیگه نمیزنم همون تولداقاشنبه که میشم12 میزنم ببینم چی میشه. خداخودش رحم کنه بخاطردل مادرم

انشالله عزیزدلم بسلامتی ودلخوشی انتقالتوبدی وبیای خبرمثبتیت رو جشن بگیریم

الهی امین😢😢 دو روزه زیرشکمم انگار داغه نمیدونم چیه نزدیک پریودمه یاچی

سلام مهربون جان کمی هم امید داشته باش 

کمی بگو چون بدنم داغ علائم مامان شدن 

اینارو به زبون بیار اینا خودشون انرژی میدن 

باور کن که بشه 

آنقدر ذهنیت منفی نداشته باش 

به جای اینکه ب

سلام مهربون جان کمی هم امید داشته باش  کمی بگو چون بدنم داغ علائم مامان شدن  اینارو به ز ...

راستشوبگم؟اعتراف میکنم که قصدم ازهمین پرسیدناامیدواربودنمه میخوام انگار یکی تاییدکنه... میترسم اصلاحال دلمونمیفهمم عزیزم😭😭😭

یعنی انشالله علائم مثبت شدن هست؟ توام اینجورمیشدی؟ 

من دیروز8بودم. دیگه نمیزنم همون تولداقاشنبه که میشم12 میزنم ببینم چی میشه. خداخودش رحم کنه بخاطردل م ...

خب خدایی ۸ زوده دیگه . 😊 انشالله عزیزم شنبه اول صبح با بی بی چک قشنگت خدارو شکر میکنیم . من خواهرم بچشو از امام رضا گرفت . یعنی دوسالی باردار نشد خیلی دکتر رفت . آخرش همه ی داروها رو ریخت دور خسته شده بود رفتن پابوس امام رضا . خداشاهده همون ماه باردار شد اسمشو گذاشتن رضا . هر سال تولد امام رضا کلی نذری داره و  تو خونشون جشنه . انشالله که امام رضا مثل خواهرم حاجت دلتو بده . راستی اون نذر کرد دختر باشه اسمشو بزاره فاطمه پسر باشه بزاره رضا . که شد رضا  

خدای من خدای معجزه هاست . 
خب خدایی ۸ زوده دیگه . 😊 انشالله عزیزم شنبه اول صبح با بی بی چک قشنگت خدارو شکر میکنیم . من خواهرم ...

ای جانم خداروشکر خدابراشون نگهش داره انشالله. 

الهی که ماهم عیدی بگیریم امیدوارم ازته دلم معجزه بشه وشنبه بی بی چک مثبت... فکرکن شب به همسرم گفتم باز دوتاخریدطفلی اورد برای شنبه نگه داشتم😊انشالله روزی هممون فرزندان سالم وصالح. منم تصمیم دارم خدابخواد بچه دار شم اسمهای مذهبی بزارم .خودم فاطمه ام

عزیزم از دیشب داغونم از کجا معلوم که ضخامتم با روش های دیگه بره بالا 😔 شما واسه چی سیکلت کنسل میشد ...

یه بار استرادیول خارجی نوشت فکر کنم نساخت بهم قلبم درد گرفت البته کم خونی خیلی شدیدم داشتم که بعدش ۳ تا سرم آهن زدم یبارم یه روز قبل انتقال این ویروس جدید گوارشی رو گرفتم  البته منم ضخامتم کمه با ضرب و زور میاد بالا به ۷ میرسه دیگه داروهامو قوی میکنه و میرم تو سیکل انتقال

آهان .‌مرسی ممنونم . بسلامتی داروها رو  شروع کردی برای پانکچر ؟

والله بچها گفتن حیفه جنینام دوباره انتقال بدم ببینم چه میشه همسرم میگه اول انتقال بده اگه خدای نکرده نشد میریم تهران از اول شروع میکنیم.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦