2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
سلام عزیزه دلم پسرم کولیک معده داشت که از چند روزگی شروع شد تا ۴ ماهگی اما تو ۳ ماه کولیکش خیلی کم ب ...

سلام عزیزم گل پسرت خوبه ؟ ندا جون یه سوال از کجا مشخص میشه بچه کولیک داره ؟؟؟؟ من از کجا بفهمم ؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام عزیزم ممنون. چی شد چندتا جنین برات تشکیل شد؟ من هر روز ورزش. پیاده روی و دراز نشست داشتم. مک ...

هنوز نتونستم برم 

فعلا بعد از پانکچر پریود شدم یسری ازمایش باید بدم برای تیرویید و انتی بادی و بعد نوبت دکتر هم بگیرم که ویزیت بشم ببینم باید قبل انتقال چه دارویی بگیرم 

من انتی tpo بالا بود و سری قبل پردینوزون میخوردم یکماه قبل باید بپرسم همه اینارو ازش 

شما الان بابت ایمنی میخوری؟؟ 

وارد سیکل انتقال نشدی شما

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم زایمان کردی؟ خیلی برا ماها دعا کن خدا دامنمون رو سبز کنه.

نه عزیزدلم ایشالا فردا به امید خدا ❤️ 

چشم عزیزدلم واقعا روزی نبوده که دعا نکنم ایشالا به زودیه زود دلت شاد شه ❤️ شما هم برای فردا برام دعا کن❤️🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم زایمانت کیه تیکرت که نشون میده همین روزا لطفا برامنم داکن مثبت شم

عزیزدلم فرداس ایشالا ❤️ حتما عزیزدلم ایشالا به زودیه زود دامنت سبز شه ❤️❤️❤️🤲🏻

هنوز نتونستم برم  فعلا بعد از پانکچر پریود شدم یسری ازمایش باید بدم برای تیرویید و انتی بادی و ...

آنتی تی پی منم بالاس ، دارم پردنیزول میخورم روزی ۲تا ... انتی من ۱۸۰۰ بود 🙄🙄 دارو خوردم الان شده ۲۳۰ هنوزم بالاس ، ولی برام انتقال داد . انشالله ک بگیره ، خودم ک امیدوارم

سلاممم عزیزدلم خوبی؟ من یادمه ها قرارمون برای فردا. من انشالاه ایت الکرسی وحمدمیخونم سلامت وراحت زای ...

فدات بشم فاطمه جون❤️😘 منم یادم نرفته حتما به یادتون هستم 🤲🏻😘❤️ خیلی برام دعا کن استرس دارم 🥲

سلاممم عزیزدلم خوبی؟ من یادمه ها قرارمون برای فردا. من انشالاه ایت الکرسی وحمدمیخونم سلامت وراحت زای ...

روز ۸ خیلی زود بوده من که  اولش دوقلو بود روز ۹ زدم یه هاله خیلی کم انداخت روز ۱۲ اینا بزن ایشالا به امید خدا حتما مامان شدی ❤️❤️❤️❤️❤️

فدات بشم فاطمه جون❤️😘 منم یادم نرفته حتما به یادتون هستم 🤲🏻😘❤️ خیلی برام دعا کن استرس دارم ...

عزیزدلمیی فداتشم, استرس تو درک میکنم ترس ازعمل وپ.. ولی مطمین باش دعای خانواده عزیزت وماها پشتته وبسلامتی میگذرونی

ازخدای بزرگ میخوام راحت باشه ولبخندبه لب دخملتوبغلش بگیری. 

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

عزیزم دعاکن مثبت بشم دیروزکه منفی شدناامیدشدم🙏😭

به سلامتی فردا زایمان‌ میکنی دوستم انشالله که خدا پشت و پناهت باشه و سلامت هر دو برمیگردید. بیا خبر ...

ممنونم سارا جونم ایشالا به زودی زود خدا دلتو شاد کنه ❤️❤️😘🤲🏻 

خیلی برام دعا کن 🥲

ان شاالله به خیر و خوشی زایمان کنی و نی نی نازت رو با دل خوش بغل کنی 😍 منم دعا کن 

قربونت برم عزیزدلم ممنونم چشم حتما❤️❤️❤️🤲🏻

روز ۸ خیلی زود بوده من که  اولش دوقلو بود روز ۹ زدم یه هاله خیلی کم انداخت روز ۱۲ اینا بزن ایشا ...

چشم عزیزم انشالله شنبه میزنم توکل بخدای بزرگ

قربونت برم یک دنیاممنونم چقدر خوبه روحیه میدید😍😍😍

خداخودش به هممون فرزندان سالم وصالح بده

سلام عزیزم، به سلامتی ان شاالله. درد و ترشحات کاملا طبیعیه و بخاطر داروها هست. خیر تخمکهات آزاد نشدن ...

خیلی ممنون عزیزم. اخه امروز ترشحاتم کم شده و درد ندارم دیگه از این نگرانم. دعا کن امروز نتیجه سونوگرافی ام خوب بشه

پروژسترون رو از همین امشب شروع کن چون استرادیولت رو قطع کردی لکه بینی نیفتی. دوفاستون از همشون بهتره ...

اون سری پروژسترون تنها بدون مدورکسی میخوردم عین خوردن پریود شدم 

پروژسترون با مدورکسی پروژسترون چه فرقی داره؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
کاش منم می‌خوندم میشه خوند 

اره عزیزم چله رو هر وقت سال ک خواستی میتونی شروع کنی. فقط ی چله خیلی مشهور و توصیه شده هم بود ک از اول ذی القعده اس تا عید قربان.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱