2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
ممنونم عزیزم ان شاالله شما هم جوجتو صحیح و سالم بغل کنی اونوقت متوجه میشی من چی میگم☺☺بیای بگی نی نی ...

سلام سارا جون خوبی  نی نی خوبه ؟ دو ماهگیش رفتی وزن کشی چطور بود؟ 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ، کسی بوده دکتر هفته چهار ساک مشکوک از لحاظ رویت دیده باشه و بعد مجددا بره سونو و ...

عزیزم هفته ۴ خیلی زوده، من پنج هفته و ۴ روز رفتم با سونو واژینال فقط ساک و زرده رو دید حتی هنوز پل جنینی قابل رویت نبود اون موقع، هفته پنج معمولا میرن برای ساک بارداری.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام سارا جون خوبی  نی نی خوبه ؟ دو ماهگیش رفتی وزن کشی چطور بود؟

سلام عزیزم قربونت خوبه شکر خدا نی نی شما خوبه؟

نرفتم هنوز دو روز دیگه باید برم

شما رفتی؟وزن نی نی چقد بود دوماهگی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
پیامت رو خوندم بغض تموم وجودمو گرفت  برات دعا میکنم که زود زود رحمت خوب بشه و حتی طبیعی باردار ...

قربونت برم 

استرس نداشته باش حتما رفته بالا

ساعت چند سونو میشی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
الهی شکر مبارکه عزیزم

مرسی عزیزم نمیدونی چقدر تو فکرتم و برات دعا میکنم ان شاالله خدا معجزش و نشونت بده و از رحمت خدا ناامید نباشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️