2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
عزیزم چطور تیکر بارداری گذاشتی  حتی ذخیره هم میشه ولی تیکر نمیفته

عزیزم گذاشتی ک منم سه روز داشتم کلنجار میرفتم 😅مبارکت باشه تیکرت

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم ان شاالله شما هم جوجتو صحیح و سالم بغل کنی اونوقت متوجه میشی من چی میگم☺☺بیای بگی نی نی ...

ان شاالله  سالم بیاد تو بغلم شب بیخوابی هاش ب روی چشم

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
مرسی عزیزم نمیدونی چقدر تو فکرتم و برات دعا میکنم ان شاالله خدا معجزش و نشونت بده و از رحمت خدا ناام ...

قربونت برم

خیلی ممنونم که به یادمی و دعام میکنی

الهی آمین.

الهی جوجه ت بسلامتی ودلخوش بغل کنی

مرسی عزیزم دیگه قسمت اینجوری بود هخیلی دوس داشتم دوقلو باشه اما از اونورم از مسولیت و سختی بارداری و ...

عزیزم الهی بسلامتی بغلش کنی. بخدا دوقلو داشتن شاید خیلی قشنگ باشه اما اگر بخوای تنها بزرگشون کنی تازه میفهمی چقدر از زندگی عقبی و سیر شدی از همه چی. من دیگه هیچ جوره از پسشون بر نمیام کارم شده گریه اینقدر خستم تمام اعضای بدنم باهم درد میکنه به هرکسم بگی خستم میگن برو خداروشکر کن که دوقلو داری کفر نگو..... در صورتی که کفر نیست اگر خودشون بیان نگهدارن بعد از ۵ دقیقه تحویل مادر بیچاره میدن بازم. ببین خیلی قشنگه خیلی ولیییییییی خیلی سخته منی که چندین سال ارزوی مادرشدن داشتم الان بطوری داغونم که میگم فقط بذارم برم هرجا شد اشکالی نداره فقط جایی باشه که بتونم استراحت کنم😢😢😢ناشکری هرگز نمیکنما اما روزا کارم شده طلب صبرکردن که بتونم از پس این فسقلیا بر بیام😢😢😢ببخشید خیلی دلم پره چون هیچکس درکم نمیکنه😭😭

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم الهی بسلامتی بغلش کنی. بخدا دوقلو داشتن شاید خیلی قشنگ باشه اما اگر بخوای تنها بزرگشون کنی تاز ...

ای جانم خدا حفظشون کنه چیکا جون 

هر کاری سختیشو داره 

چاره ای نیست 

انشالله که بزرگ میشن با دیدنشون با بزرگ شدنشون با موفقیتشون این روزهای سخت رو فراموش میکنی 

الهی که خدا بهت سلامتی بده بتونی خودت و هنسرت از بچه های نازنینت نگهداری کنی 

🤲🤲🤲

ان شاالله  سالم بیاد تو بغلم شب بیخوابی هاش ب روی چشم

ان شاالله😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قربونت برم  استرس نداشته باش حتما رفته بالا ساعت چند سونو میشی

گفت ۸ زنگ بزن اگه  کنسلی داشتم بهت میگم بیای با این حرفش ساعت ۸ زنگ میزنم ببینم چه میگه 😐

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم الهی بسلامتی بغلش کنی. بخدا دوقلو داشتن شاید خیلی قشنگ باشه اما اگر بخوای تنها بزرگشون کنی تاز ...

الهی بگردم برات من که یدونه دارم تازه کمکم دارم خیلی سخته دو قلو که خیلیی سخته دختر من کولیک داشت شب نوبتی نگهش میداشتیم میزاشتیم تو پتو باز از خستگی داشتم میمردم

حالا دست تنها دو تا وروجک خیلی سخته الهی بگردم برات

ان شاالله زود بزرگ میشن سختیاشون تموم میشه 

چند ماهشونه جوجه های خاله؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍