2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست
واقعا ادم یه کمکی بیست چار ساعته میخواد ان شاالله سالم باشن بچه ها یکی یکی میاریم 😅

والا من و شوهرم و بابا مامانم و خواهرم ۵ نفریم منم خونه مامانم اینام ۲۴ ساعته نگهش میداریم نوبتی باز نفرات کم داریم😂😂😂

اره ان شاالله دونه دونه

ولی من اینقدر اذیت شدم تو بارداری به شوهرم میگم اسم بچه دیگه رو نیار حالا چند سال دیگه بشه شاید یادم رفت☺

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستان تکرار آزمایش بتا مثبت رو چند روز بعد انجام دادید و عدد بتا چه مقدار بالا رفت ؟ این ۹ ماه من ...

۴۸ساعت بعد باید دو برابر بشه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جددی!! چه بهتر راحتی اینجوری البته بدن با بدن فرق میکنه من خودمو با بارداری قبلیم مقایسه میکنم میگم ...

البته ترسح میاد هم میترسم لکه باشه درسته بارداری با بارداری هم فرق میکنه اکثر علائم ها هم از پروژسترون و تشخیصش خیلی سخته 

منم ديدم اين ساعتو😍 عجيييييب در طول روز تعداد زياد ميبينم ساعت رند اكثر وقتايي ك گوشى دست ميگيرم ...

ب فا.ل نیک بگیر ک اتفاقای خوبی تو راهه

۱۳۱۳ معنیش چیه؟

عزیزم هر موقع ب یه .چیزی فکر میکنی  یا در موردش حرف یا کلا انرژی مثبتت بالا باشه ساعتای رند رو میبینی ک فرشته ها و کاینات میخوان بهت حس خوب منتقل کنن یا باهات حرف بزنن بزنی تو نت هم معانیش رو میاره فقطم ساعت نیس مثلا عددای رند ببینی

والا من و شوهرم و بابا مامانم و خواهرم ۵ نفریم منم خونه مامانم اینام ۲۴ ساعته نگهش میداریم نوبتی باز ...

شما دوقلو داری عزیزم؟ان شالله همیشه سالم و سلامت باشن اره بابا خداییش سخته من اگه پیش مادر بودم کاری نبود برا تنهایی سخته خیلی حالا از اب گل در اومدن یادت میره اصلا بارداریت و دوباره نی نی میخوای

شما دوقلو داری عزیزم؟ان شالله همیشه سالم و سلامت باشن اره بابا خداییش سخته من اگه پیش مادر بودم کاری ...

نه عزیزم یه دونس☺☺همون یدونش هم سخته دختر من کولیک داشت از ۱۲ شب یسره گریه میکرد تا ۶ صبح الان یخورده آرومتر شده ولی هنوزم گریه میکنه یدونه هم باشه تنهایی سخته من که اولا بخیه داشتم اصلا نمی تونستم صاف بشینم چه برسه بچه رو نگه دارم بخیه هامو کشیدم بهتر شدم یکم

من مسمومیت بارداری گرفتم ۲۵ روز بستری بودم دخترم ۳۶ هفته و ۴ روز دنیا اومد اب دور بچه هم ۵ بود خیلی روزای پر استرسی بود😢

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه عزیزم یه دونس☺☺همون یدونش هم سخته دختر من کولیک داشت از ۱۲ شب یسره گریه میکرد تا ۶ صبح الان یخورد ...

عزیزم خدا حفظش کنه چقدر دوران سختی بود ان شاالله بزرگ میشه همه اینا یادت میره 

عزیزم خدا حفظش کنه چقدر دوران سختی بود ان شاالله بزرگ میشه همه اینا یادت میره 

ممنونم عزیزم ان شاالله شما هم جوجتو صحیح و سالم بغل کنی اونوقت متوجه میشی من چی میگم☺☺بیای بگی نی نی نذاشت تا صبح بخوابم☺☺