2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046352 بازدید | 684509 پست
مممنونم عزیزم .تاظهر میرم دوباره تکرارمیکمم وقت انکولوژی دارم اگر تاهفته آینده تغیرنکرد . که به‌ معج ...

از ته دلم برات دعا میکنم از ته دلم

الهی که همیشه تنت سلامت باشه 

انشالله خیلی زود انتقال میدی و خوش خبر میای عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
الهی امین کاش واقعا اینطور باشه دلم بیشتر از خودم برای مامانم میسوزه همش میبینه ابنهمه دارو امپول ن ...

دختر چرا اینقدر زود بی بی زده کم پیش میاد زود نشون بده. ان شالله با خبر بارداری میای🥰

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من دیشب ب مدت نیم ساعت  از انواع دردها مردم و زنده شدم ب محض اینکه رفتم شیاف گذاش ...

ان شالله خیره عزیزم . به فا ل نیک بگیر. دردهای بارداری و پریودی شبیه هم هستن. من که دلم روشنه

خدایا شکرت
دوستان من بتا دادم  همسرم خیلی نگران بود ساعت چهار رفتم آزمایش دادم خداروشکر مثبت بتام 507

مبارک باشه عزیزم ❤❤ ان شاالله بارداری خیلی خوبی داشته باشین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

من واقعا انگار دیگه دلم با حرفهایی که توی این تاپیک زده میشه شاد یا ناراحت میشه ، از دیروز که بیشتر بچه ها ناراحتن واقعا دلم گرفته و ناراحتم ، امیدوارم همه بچه های تاپیک‌ به زودی خبرای خوبشون رو بدن و همگی خوشحال بشیم و‌فضای تاپیک شاد باشه ، امیدوارم مشکلات همگی به زودی حل بشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
@فرشته12345     عزیزم نمیدونم چی بگم تا دلت آروم بگیره،چون خودم دارم یه جورایی بدترین لح ...

نیلو جون تو رو خدا نا امید نباش. ان شالله همه کارهات به آسانی برات پیش بره خوش خبر بیای اینجا

خدایا شکرت
سلام بچه ها خوبین رفتم سونو یه دونه ساک دیدن یه دونه جوجه بود 😍

اوخی 😍😍😍

بسلامتی عزیزم

مبارکت باشه و ان شاالله بارداری خوب و قشنگی رو تجربه کنی

ولی بتا خیلی بالا بود ماشاالله

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستان تو رو خدا خیییلی دعام کنید قلبم انگار تکه تکه شده هر چه گریه میکنم از ته دل بازهم دلم ار ...

سلام عزیز دلمممم، من هم دقیقا شرایط شما رو داشتم، یک ماه بعد از افت بتام تولدم بود و من موندم و یه عاااالمه تصورات قشنگ برای روز تولدم که خبر بارداریمو توی اون روز به همه بدم اما خب نشد ...

منم روز تولدم خیلی برام سخت گذشت اصلا دلم نمی‌خواست کسی بهم تبریک بگه ... 💔

روز قبل تولدم پریود شدم و چقدررررر خوشحال شدم که به این بهانه همسرت نمیتونه بهم نزدیک بشه .......

اما همون شد آخرین پریودم، موقع فوت کردن شمع تو دلم گفتم خدایا هر سال دعا میکنم که سال دیگه با بچه تولدمو جشن بگیرم اما هر سال با دل شکسته و تنها شمعمو فوت میکنم، دیگه نمیگم، خودت حرف دلمو میدونی ...

دیگه از همون روز داروهای انتقالم رو شروع کردم و ۱۷ روز بعدش هم انتقال دادم و کمتر از یک ماه بعد از تولدم با بی بی چک مثبت هدیه مو از خدا گرفتم 😍⁦❤️⁩🌹

ناامید نشو عزیز دلم، اینجا همه شبیه هم هستیم، دعا میکنم که خدا خیلییییییی زود دامنت رو به اولاد سالم و صالح سبز کنه و چشم و چراغ دل و خونت روشن بشه گل قشنگم 🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم