2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
انشاالله .. الهی همین جوری باشه.. ولله عادی هستم زیاد حساس نیستم درحد اعتدال خسته نشم و وسیله سنگین ...

خوب کاری میکنی عزیزدلم... اره اصلا خودتو خسته نکن هرطوری که راحتی عمل کن قربونت

من ازته دلم برای هممون دعا میکنم بخدا سرهرنماز. امام رضا خودش عیدی بده. توام هستی توی صلوات؟ برای امام رضا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من موندم چه کار کنم همون ابن سینا ادامه بدم یا برم مام نمیدونم خودمم دودلم 

عزیزم من مراحل اولیه رو تو ابن سینا بود ولی دیگه برا پانکچر و انتقال اومدم مام،اگه از نظر مالی اوکی هستی برو مام دکتر منتظری یا علیرضایی 

اره بخدا  ۶ ساله تو برزخم هرکاری میخام انجام بدم میگم اول بچه دار بشم بعدش سر کار نمیتونم برم ...

خیلی ناراحت شدم برا شما و نغمه جون که امروز پیامتون رو دیدم

نمیدونم واقعا چرا خیلی ها خداروشکر مثبت میشن ما هیچی!

درکت میکنم عزیزم تنها راهش اینه که به مشکلاتت فکر نکنی چون فقط خشم و ناراحتیش می مونه

منم هروقت به بعد از ازدواجم و مشکلات بچه دار شدنمون فکر میکنم غم عالم میاد سراغم ولی هیچی درست نمیشه😢😢

وقتی به منفی شدن فکر میکنم خیلی عصبی و داغون میشم

امیدوارم به زودی از مسیر دارو و درمان نجات پیدا کنی و صاحب نی نی خوشگل و سالم بشی

انشالله به زودی حال دلت خوب بشه عزیزم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
روز یازده نسرین جون نه دیگه  فردا از میدم که داروهام رو قطع کنم

چقدر این پیامو دیدم ناراحت شدم

متاسفم واقعا😢😢

پس کی نوبت ماس!!؟

چرا اینجوری شده آخه

کی بشه این روزا تموم بشه دیگه براهیچ کدوممون قابل تحمل نیس

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اتفاقا اسمش رو سرچ کردم و عکسشو دیدم خیلی خوشم اومد ازش همون لحظه حس خوبی ازش گرفتم ممنونم عزیزم کا ...

کارخوبی کردی سرچ زدی همین اول ازش ارتباط گرفتی و حس خوبی داشتی نه واقعا من الان از پارسال مریضشم واقعا انرژی خوبی ازش میگیرم دوست داشتم انتقالمم باهاش باشه ولی قسمت نشد دکتر دقیقه و به همه حرفای آدم گوش میده و‌توجه میکنه انشاللله دستش واست خیر باشه و‌باهاش مثبت بشی

ممنونم برا دعای قشنگت الهی آمییین

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
چشم عزیزدلم نه دیگه حواسم هستش😍باتودلیت دعاکن فداتشم ماهاهم مثبت شیم هیچی هیچی ذره ای هم علائم ندار ...

ان شاالله که مثبتی اون لکه بینی هم لانه گزینی بوده من خودم دو سه روز علائم نداشتم یه روز داشتم بدن با بدن فرق میکنه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
چقدر این پیامو دیدم ناراحت شدم متاسفم واقعا😢😢 پس کی نوبت ماس!!؟ چرا اینجوری شده آخه کی بشه این ...

سلام دوست خوبم 

تو این راه باید صبر داشته باشیم 

کلافگی، خستگی، درماندگی و... داره 

ولی چاره ای جز صبر صبر و تحمل نیست که نیست 

انشالله شما هم با این انتقال مثبت میشی 

به روزهای خوب فکر کن با انرژی مثبت برو برای انتقال 

توکل کن به خدا ما هم براتون دعا میکنیم 

بعدشما فکرکن من اینقدرخلم که هی میگم باردارشم کاش یکم بدویارباشم😂😂😂😂علتش چیه؟ اینکه لاغرکنم دعا ...

وای خیلی بده ویار من کلا در حالت عادی کافیه یه چی بشه بالا بیارم اما پیش خودم میگفتم حامله باشم اصلا بد ویار باشم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
راستی نوع سیکلت این دوبار چی بود و روزانه چندتا پروژسترون داشتی؟

هردوبار سیکل لانگ با ال دی و سینافکت شروع شد بعد استرادیول روزی دو تا و روزی یه دونه آمپول پروژسترون فقط این سری اسپرین اضافه شد 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خوب کاری میکنی عزیزدلم... اره اصلا خودتو خسته نکن هرطوری که راحتی عمل کن قربونت من ازته دلم برای هم ...

قربونت برم قشنگم انشاالله خودتم مثبت باشی و‌بیای خبر بدی خوشحالم کنی نه نیستم راستی من آسپرین هر روز ساعت ۷ عصر میخورم ساعتش خوبه؟؟ تو آسپرین داری؟؟