2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046352 بازدید | 684509 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره اومدن گفتن اگه خواستید زنگ بزنید انجام بدیم اولین بار هم خودشون انجام دادن . نه برا نگهداری کاری ...

مرسی عزیزم شیر خشک چی دادی به گل پسرت؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام نه عزیزم یکی دوتا که سایز بالا دارن رو میکشه بقیه میمونه برای بار دوم که عملا اکثر تخمک ها یک د ...

نسرین جان دکتر من گفت هر دو‌بار آمپول میده با دوز پایین ،خدا کنه کارشو بلد باشه ،کارو‌خراب نکنه ،نگرانم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام نه عزیزم یکی دوتا که سایز بالا دارن رو میکشه بقیه میمونه برای بار دوم که عملا اکثر تخمک ها یک د ...

نسرین‌جان به چه‌علت بود یک روز در میان سونو‌میشدی ؟ 

سلام دوستانی که تبریزهستید اطلاع دارید نوبت دهی دکتر دانایی چطوریه؟ یکی ازدوستام میخواد، میگه   ...

عزسزم من قبلا میگرفتم ،روز شنبه صبح بره سایت میتونه بگیره ، من همیشه برای روز پنجم‌پریود‌میتونستم بگیرم هیچ وقت برای زودتر وقت نشد همیشه پره ، کلا نوبت‌دهیش افتضاحه اعصاب برا آدم نمیذاره 

اونجا هم رفتنی از ساعت ۴ عصر میرفتم ساعت ۲ یا ۴ صبح تموم‌میشدم‌ ،صبر ایوب میخواد‌ عزیزم

الهى بگردم ميفهمم چى ميگين و حالتون چيه الان واقعا سخته😞😞 ديگه آدم خسته ميشه از اينهمه تلاش بي ...

اره بخدا 

۶ ساله تو برزخم

هرکاری میخام انجام بدم میگم اول بچه دار بشم بعدش سر کار نمیتونم برم چون همش تو اقدامم و اگ بشه دیگه کار کنسله لیزر نمیتونم برم مث یک خرس پشمالو شدم ولی چون تنبلی دارم باید دارو بخورم ک داروهاشم تو اقدام ممنوعه

آرزو به دلم مونده یبار بتونم مثل بقیه واسه آیندم برنامه بریزم آیندم نامعلومه 

تمام تلاشتو میکنی واسه چیزی که میخای ولی نتیجه نمیده این کجاش عدالته؟

مگه خدا رحمن و رحیم نیس پس چرا واسه ما اینجوری میکنه؟؟

خدایا شکرت...
عزیز دلمممم، منم تنبلی تخمدان شدیییییید داشتم، دفعه اولم مثبت شد ولی افت بتا داشتم، دو ماه بعدش دوبا ...

مال منم خیلی شدیده

چکار کنم دیگه صبرم تموم شده

بهش فکر میکنم که دوباره بخام برم دکتر و دوا میخام بمیرم

خدایا شکرت...
اره بخدا  ۶ ساله تو برزخم هرکاری میخام انجام بدم میگم اول بچه دار بشم بعدش سر کار نمیتونم برم ...

انگار داری حرف دل منو ‌میزنی ،۶ ساله کوچکترین کاری انجام نمیدم که مثلا توی اقدامم ضرر نداشته باشه از وقتی ام فهمیدم ذخیره ام کمه که دیگه هیچ‌کاری انجام‌نمیدم که پاییتر نیاد خدا خودش بهمون رحم‌کنه و از این جهنم نجاتمون بده 

چون انتقال منفی داشتی کاریوتایپ هست.ایمنی انعقادی هست.واینکه دی اف ای همسرتون هم چک کنی خوبه

کاریوتایپ دادیم. آزمایش دی اف ای نمیدونم چیه. ولی شوهرم آزمایش تانل هم داده و خوب بوده. 

اره بخدا  ۶ ساله تو برزخم هرکاری میخام انجام بدم میگم اول بچه دار بشم بعدش سر کار نمیتونم برم ...

واااای بخدا تماما حرف دل منو زدین😭😭😭

من حتی اونهفته کار قبلیم ک بخاطر کرونا تعطیل شده بود زنگ زدن گفتن بیا دوباره داریم شروع میکنیم الکی گفتم فعلا دارم میرم شهر خودمون نیستم تا ی مدت

لیزر همینجور

اموزش کار همینجور

کار راه انداختن واسه خودم همینحور

یعنی عین واقعیته حرفتون و با تمام وجود درکش میکنم😭😭

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مال منم خیلی شدیده چکار کنم دیگه صبرم تموم شده بهش فکر میکنم که دوباره بخام برم دکتر و دوا میخام ب ...

دور از جون عزیزم، اینجا خانمهایی هستن که سالهاست دارن تلاش میکنن و ناامید نشدن، راه سختیه اما هدفی که داریم ارزشش رو داره، ان شاالله که خیلی زود نتیجه میگیری عزیزم 🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم