2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046333 بازدید | 684509 پست
من از بالا نرفتن ضخامتم رنج میبرم شما از زیادی ضخامتت😔 دلم میخواد باردار بشم از این همه استرس راحت ...

سلام عزیزم دقیقا تو فکرت بودم.

گفتم یکی ضخامتش بالا نمیره یکی مثه من زیادی ضخامتم.

بنظرت فردا انتقال میدم؟😔

خیلی ناراحتم

انشاالله خدا معجزشو شامل حالمون کنه

من فک میکنم اگه زودتر برام انتقال داده بود مشکلی پیش نمیومد

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
من از بالا نرفتن ضخامتم رنج میبرم شما از زیادی ضخامتت😔 دلم میخواد باردار بشم از این همه استرس راحت ...

کاش میشد از ضخامتم میدادم بهت😂😂

شوخی عزیزم

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان تا الان کسی با دکتر محیطی انتقال داده؟

عزیزم‌ منظورت روز انتقاله؟؟ یا سیکل انتقال

من خودم کل سیکل انتقالم با محیطی بود فقط روز انتقال مصطفایی شیفت بود برام انتقال داد

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزم دقیقا تو فکرت بودم. گفتم یکی ضخامتش بالا نمیره یکی مثه من زیادی ضخامتم. بنظرت فردا انتق ...

سلام عزیزم بخدا توداری کاری میکنی من به غلط کردن بیوفتم ودیگه چیزی نگم سایت اخه بابا جان توضیح دادم که برات

باخیال راحت انتقال بده همین استرس سمه عزیزم اره اگراینهمه استرس داری انتقال نده حیفه😐😐😐

سلام عزیزم بخدا توداری کاری میکنی من به غلط کردن بیوفتم ودیگه چیزی نگم سایت اخه بابا جان توضیح دادم ...

میگم مهربون جون منم بی علامتم اصلا هیچی البته دفعه پیشم اینجوری بودم تا اینکه روز ۸ انتقالم لک دیدم امروز ۵ انتقالم با احتساب روز انتقال بدون احتساب روز انتقال روز ۴ هستم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم‌ منظورت روز انتقاله؟؟ یا سیکل انتقال من خودم کل سیکل انتقالم با محیطی بود فقط روز انتقال مصطف ...

منظورم انتقال هست

منم دفعه اول مصطفایی برام انتقال داد و منفی شدم

دفعه دوم دومرحله ای مشایخی انتقال داد و منفی شدم

اینبار دکتر مشایخی مرخصی هست و دکتر محیطی شیفته. یکمی نگرانم دوست داشتم دکتر خودم روز انتقال بود

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منظورم انتقال هست منم دفعه اول مصطفایی برام انتقال داد و منفی شدم دفعه دوم دومرحله ای مشایخی انتقا ...

اهاان خیلی دکتر خوب و مهربونیه ازش انرژی مثبت میگری مطمنم من دو سری کلا مریض محیطی بودم نگران نباش به اینا نیس منم انتقالام سری اول با حافظی بود و این سری هم با مصطفایی انشاالله خدا واست بخواد و بشه به اینا توجه نکن انشاالله محکم به دلت بپچسپن 

الاجون نتونستم تگت كنم اين از اسپر همسرم بود با دوميليون اسپرم و مورفولوژي يك

واقعا میگی؟ تحرک چطور بود؟

چندتا جنین تشکیل شد وانتقال چندم باردار شدی ؟

امیدوارم کردی همسر منم مورفو یک و تعداد یک میلیون بود

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
میگم مهربون جون منم بی علامتم اصلا هیچی البته دفعه پیشم اینجوری بودم تا اینکه روز ۸ انتقالم لک دیدم ...

الهی عزیزدلم, نمیدونم والا منم عین خودت... رد دادم رسما

اخه البته اصلا به علائم نیست ایشالله الان جوجه هات دارن لانه گزینی میکنند. 

من سری های پیش همه علائم رو داشتم ولی اصلا هیچی نبود. خداخودش دلمون روشادکنه. 

استراحتات چطورین عزیزم؟ 

سلام عزیزم دقیقا تو فکرت بودم. گفتم یکی ضخامتش بالا نمیره یکی مثه من زیادی ضخامتم. بنظرت فردا انتق ...

عزیرم ناراحت نباش همه چی خوب پیش میره 

و نی نی هات بهت می چسپند و خوشحالمون میکنی 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
الهی عزیزدلم, نمیدونم والا منم عین خودت... رد دادم رسما اخه البته اصلا به علائم نیست ایشالله الان ج ...

انشاالله .. الهی همین جوری باشه.. ولله عادی هستم زیاد حساس نیستم درحد اعتدال خسته نشم و وسیله سنگین بلند نمیکنم و زیاد خم و راست نشم

اهاان خیلی دکتر خوب و مهربونیه ازش انرژی مثبت میگری مطمنم من دو سری کلا مریض محیطی بودم نگران نباش ب ...

اتفاقا اسمش رو سرچ کردم و عکسشو دیدم خیلی خوشم اومد ازش همون لحظه حس خوبی ازش گرفتم

ممنونم عزیزم کاملا درسته

انشالله شما هم مثبتی و چند روز دیگه خوشالمون میکنی

اهاان خیلی دکتر خوب و مهربونیه ازش انرژی مثبت میگری مطمنم من دو سری کلا مریض محیطی بودم نگران نباش ب ...

راستی نوع سیکلت این دوبار چی بود

و روزانه چندتا پروژسترون داشتی؟