2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
ان شاالله ك هيچى درد نكشى ديگه اخه حتما بايد تحت نظر باشى هر٦ماه دكتر جراح ب من گفت الان مشكلى ندا ...

فعلا اصلا بهش فکر نکن..فقط به مثبت شدن فکر کن..بعدا میری دوباره سونو میشی..کلی وقت هست..خودمم بعد زایمان میرم یه سونو بشم.ولی بهم گفت چیزه خطرناکی نیست .کیست خوش خیم اند یه مدتم ویتامین ای خوردم.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
من ک فقط وقتی بیرون میرم میبندم😅😅

منم همینطور 😁😁😁چیکار کنیم‌دیگه مثل خانمهای قدیم فکر کنم به خاطر همین بوده قدیمها کیست سینه اینا نبوده 😊

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنوووووونم از همگی بابت پیام‌های محبت آمیز و دلگرم کننده‌تون. دیشب یکی از سخت‌ترین شب‌های کل زندگیم ...

هانیل جون بخاطر نی نی که تو دلت هست زیاد گریه نکن..روحیات مادر خیلی روی بچه تاثیر میزاره..خودت رو پوست کلفت بگیر.اگر کسی اذیتت میکنه جوابش رو نده.سکوت بهترین جوابه. همون موقع هندز فری بزار تو گوشت اهنگ شاد گوش بده خط فکریت رو سریع عوض کن.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
هانیل جون بخاطر نی نی که تو دلت هست زیاد گریه نکن..روحیات مادر خیلی روی بچه تاثیر میزاره..خودت رو پو ...

آفرین چه پیشنهاد خوبی دادی اینجوری هم خودم اذیت نمیشم هم بهش میفهمونم دیگه نمیتونه اینجوری عذابم بده، ممنووووووون 😍🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنوووووونم از همگی بابت پیام‌های محبت آمیز و دلگرم کننده‌تون. دیشب یکی از سخت‌ترین شب‌های کل زندگیم ...

عزیزم منم قند ناشتام حدود ۱۰۰ بود، بهم گفتن قبل انتقال  برو دکتر غدد، رفتم دکتر غدد نسبتا معروف، گفت صد در صد قندت عصبی هست😔😔و بهم دارو نداد، گفت به نظرم بری داروی ارامبخش بگیری بهتره

عزیزم منم قند ناشتام حدود ۱۰۰ بود، بهم گفتن قبل انتقال  برو دکتر غدد، رفتم دکتر غدد نسبتا معروف ...

آره منم این چند روز دارم بررسی میکنم انگار مال منم عصبیه، خب پس باید روی خودمون کار کنیم، اینجوری بهتره تا بخوایم دارو بخوریم.

توکل بر خدا ان شاالله که درست میشه 🙏🥰

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم منم قند ناشتام حدود ۱۰۰ بود، بهم گفتن قبل انتقال  برو دکتر غدد، رفتم دکتر غدد نسبتا معروف ...

اخه مگه 100نرمال نیست؟؟ تا110که نرماله. مال منم98بود وهیچی نگفتن... البته قبلا اکثرا85میشد شیرینی زیاد خوردم من

مرسی عزیزم برام دعا کنید ب سلامتی انتقال بدم. ۲ تا سه روزه قرار شد انتقال بدیم

عزیزم توکلت بخدا باشه

پیاده روی زیاد داشته باش تا روز انتقال

استرس و نگرانی رو از خودت دور من

ان شاالله ک هردو پیشت میمونن تا ۹ ماه و بعد سلامت میان بغلت😍🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم توکلت بخدا باشه پیاده روی زیاد داشته باش تا روز انتقال استرس و نگرانی رو از خودت دور من ان ...

بی دلیل دلم درد میکنه مثه پریود نگرانم😔 از الان درد داشته باشم وای ب حال انتقال.

احتما پریود هس با این داروها ؟ استرادیول و از فردا امپول پروژسترون

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
بی دلیل دلم درد میکنه مثه پریود نگرانم😔 از الان درد داشته باشم وای ب حال انتقال. احتما پریود هس با ...

نه عزیزم این دردها طبیعیه

حساس نشو روش

ان شاالله ک بهترین ها برات اتفاق میفته

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
وای من هراحظه میبندم خودشم سیمی😐😐😐درش بیارمم. منم سینه چپم بزرگتره

واللا قبلا یه دکتر زنان زایمان میرفتم اواین بار هم‌همون فهمید من‌کیست دارم ،اون میگفت نبندین ،حالا اگه سینه هات زیاد بزرگ نیست که تکون بخوره و تابلو‌باشه نبند توی خونه 

من فکر میکنم فقط هم به خاطر تنگ بودنش نمیگن‌چون به این سوتینها یه موادهایی هم میزنن که اون خودش ضرر داره از اینشن باید احتیاط کرد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش