2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046382 بازدید | 684510 پست
روز پانزده پریود انتقالمه تا اونروز دیر نمیشه؟

عزیزم نه خیلی هم خوبه

واسه من روز۲۰ انتقال دادن

ان شاالله موفق باشی و مثبت😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ایشالله عزیزدلم ازحضرت معصومه عیدی بگیریم. تواستراحتات چطوریه گلم?? چه جالب نشنیده بودم جنین دومرحله ...

انشاالله.من میخوام یک هفته اولواستراحت کامل کنم خونه یکی دیگم. بعدبرم خونمون شایدیکم مجبورشم پاشم غذااینادرست کنم.من روزی دوتاشیاف دارم.یدونه آ.اس.آ.یدونه فولیک.دوتاامپول آنوکسا.بخاطربالابودن ایمنی هم نصف قرص پردنیزولون میخورم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم عزیزم پس چرا دکتر به من یک چیزی گفت؟؟ من ضخامتم که پایین بودمجبور به پی ارپی... گفت برای انتقال ...

چی بگم والا به نظر من تا ۱۲ هم خوبه دوستانی داشتیم که ضخامتشون ۱۲ بوده و مثبت شدن، نگران نباش عزیزم ان شاالله که خیره 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم نه خیلی هم خوبه واسه من روز۲۰ انتقال دادن ان شاالله موفق باشی و مثبت😍

مرسی عزیزم برام دعا کنید ب سلامتی انتقال بدم.

۲ تا سه روزه قرار شد انتقال بدیم

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
به دوستم گفته بره هیسترو.یعنی ضخامتش درست میکنه؟انتقالش کنسل کرده.

اره عزیزم. من دو بار سیکل انتقالم ب همین علت کنسل میشد بعد هیستروسکوپی کرد دیدن پولیپ دارم سیکل بعدیش ضخامتم بالا رفت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

ممنوووووونم از همگی بابت پیام‌های محبت آمیز و دلگرم کننده‌تون. دیشب یکی از سخت‌ترین شب‌های کل زندگیم بود ...

خدا رو شکر سحر شد 🙏🥰

صبح هم گفتم امروز میلاده مگه میشه حب اهل بیت توی دلمون باشه و همچین روزهایی به غصه بگذره؟ 😍

بذار هرکی هر کار دلش میخواد بکنه و هرچی دلش میخواد بگه، مهم اون بالا سریمه که هنوز دوستم داره اینو هر ثانیه بهم نشون میده ⁦❤️⁩🌹

تصمیم دارم دیگه تا جااااییکه میتونم گریه نکنم آخه میگرنم بدجور میگیره و نی‌نی‌م گناه داره درد بکشه دیشب تا صبح درد کشید بچه معصومم ، خدا منو ببخشه☹️⁩🥺

من فکر میکنم قندم عصبی باشه چون وقتایی که آرومم نرماله اما وقتایی که عصبی یا ناراحتم به شدت میره بالا.

امروز بعد صبحانه که فقط نون و پنیر خالی خورده بودم گرفتم ۱۷۰ بود 😔😔

باید خیلییییی پوستمو کلفت کنم، یعنی بیشتر از این دیگه میشه پوست سوسمار 😅😅 والا بخدا هر روز هی پوستمو کلفت‌تر میکنم 💪

دلم خوشه که اون بالاسری هنوزم دوستم داره، اینو از مهری که توی دلم نسبت به خودش و اهل بیتش و قرآنش گذاشته میفهمم و همین برایم به شدت کافیست.

پوست کلفت‌تر از همیشه 🥰💪

البته قشنگیای دیگه هم دارمااااا، مثل مادرم، خواهرم و برادرم که هر لحظه قلبشون برام میتپه و می‌دونم جونمون به هم وصله و دوستان ماااااهی مثل شماها که برام مثل آب روان و زلال میمونید و باهاتون بی دغدغه درد و دل میکنم، خدا حفظتون کنه.⁦❤️⁩

صبحها توی نمازی که برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان میخونم شماها رو هم نیت میکنم، ان شاالله که مورد قبول حق قرار بگیره و همگی حاجت روا به خیر و مصلحت بشید. 🙏🌹

میلاد حضرت معصومه اول بر پدر و برادر بزرگوارشون و بعد بر تمام عاشقانشون و همینطور تک تک شما مهربونا مباااااااارک 🌹⁦❤️⁩😍🥳🎂🍰🥂🎁🎊🎉

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من وقتى ميشينم حس ميكنم زيرشكمم تحت فشاره بعد باسنمم بخاطر امپول پروژسترونها همش درد ميكن ...

اهان نه من حسی ندارم البته تو یک روز جلوتر ازمنی اخه. 

انشالله مثبت بشیم عزیزدلم😍😍😍

انشاالله.من میخوام یک هفته اولواستراحت کامل کنم خونه یکی دیگم. بعدبرم خونمون شایدیکم مجبورشم پاشم غذ ...

انشالله عزیزم مثبت شی قربونت. منم استراحتم فقط بیشترمیشینم کمتر درازمیکشم همین😑نمیدونم درسته یاغلط. 

منم روزی یک شیاف دارم. فولیک اسید اسپرین وانوکساپارین ازامروز یدونه وقرص تاکرولیموس برای همون ایمنی هستش. 

چی بگم والا به نظر من تا ۱۲ هم خوبه دوستانی داشتیم که ضخامتشون ۱۲ بوده و مثبت شدن، نگران نباش عزیزم ...

انشالله عزیزدلم. نه انگار بعد پی ارپی ضخامتم خوب شده بودانگار😊فقط نگران استراحتام هستم که بیشترمیشینم توکل بخدا. 

ایشالله دیگه تاسال جدیدهممون مامان شیم بیایم ازنق زدناشون بگیم

انشالله عزیزم مثبت شی قربونت. منم استراحتم فقط بیشترمیشینم کمتر درازمیکشم همین😑نمیدونم درسته یاغلط. ...

مهربون جون سعی کن چندروز اول بیشتر دراز بکشی زیاد نشین 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦