ممنوووووونم از همگی بابت پیامهای محبت آمیز و دلگرم کنندهتون. دیشب یکی از سختترین شبهای کل زندگیم بود ...
خدا رو شکر سحر شد 🙏🥰
صبح هم گفتم امروز میلاده مگه میشه حب اهل بیت توی دلمون باشه و همچین روزهایی به غصه بگذره؟ 😍
بذار هرکی هر کار دلش میخواد بکنه و هرچی دلش میخواد بگه، مهم اون بالا سریمه که هنوز دوستم داره اینو هر ثانیه بهم نشون میده ❤️🌹
تصمیم دارم دیگه تا جااااییکه میتونم گریه نکنم آخه میگرنم بدجور میگیره و نینیم گناه داره درد بکشه دیشب تا صبح درد کشید بچه معصومم ، خدا منو ببخشه☹️🥺
من فکر میکنم قندم عصبی باشه چون وقتایی که آرومم نرماله اما وقتایی که عصبی یا ناراحتم به شدت میره بالا.
امروز بعد صبحانه که فقط نون و پنیر خالی خورده بودم گرفتم ۱۷۰ بود 😔😔
باید خیلییییی پوستمو کلفت کنم، یعنی بیشتر از این دیگه میشه پوست سوسمار 😅😅 والا بخدا هر روز هی پوستمو کلفتتر میکنم 💪
دلم خوشه که اون بالاسری هنوزم دوستم داره، اینو از مهری که توی دلم نسبت به خودش و اهل بیتش و قرآنش گذاشته میفهمم و همین برایم به شدت کافیست.
پوست کلفتتر از همیشه 🥰💪
البته قشنگیای دیگه هم دارمااااا، مثل مادرم، خواهرم و برادرم که هر لحظه قلبشون برام میتپه و میدونم جونمون به هم وصله و دوستان ماااااهی مثل شماها که برام مثل آب روان و زلال میمونید و باهاتون بی دغدغه درد و دل میکنم، خدا حفظتون کنه.❤️
صبحها توی نمازی که برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان میخونم شماها رو هم نیت میکنم، ان شاالله که مورد قبول حق قرار بگیره و همگی حاجت روا به خیر و مصلحت بشید. 🙏🌹
میلاد حضرت معصومه اول بر پدر و برادر بزرگوارشون و بعد بر تمام عاشقانشون و همینطور تک تک شما مهربونا مباااااااارک 🌹❤️😍🥳🎂🍰🥂🎁🎊🎉