2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست

سلام دخترا

من اومدم با ى جوجه ى فسقلىِ سرحالِ بلاست شده😘😍😍😘

ك ميخواد ٩ ماه تو دل مامانش بمونه و هيچ جا نره

🥰🥰🥰

جونم واستون بگه ك اون يكى جنينم گفتن كيفيت نداره و رشد خوبى نداشته و ترجيحا انتقالش نميديم چون جلو رشد اينم ميگيره(الله اعلم اگه راست گفته باشن)اما اين يكى گفت عاليه

و زمانى ك گذاشتنش تو رحمم فورى رفت همونجايى ك خانم دكتر مدنظرش بود ك خنديدن گفتن چ زود رفت سرجاى  خودش😍😍😍

چون ى خانمى قبل من بود واسه اونم ى دونه انتقال دادن گفتن بهش بخاطر دستور العمل جلوگيرى از خطر چندقلو زايي يكى انتقال ميديم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ععزیزم به سلامتی انشالله 😍😍 خدا پشت و پناهت باشه  الهیییی دست پر برگردی و ۱۴ روز دیگه بایک ...

ممنونم تمنا جون

ان شاالله قسمت همه منتظرها با آزمايش مثبت و بتاى عالى😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اين ازمايشي بود ك دادم عزيزم دكتر حنطوش زاده نوشته بود برام

آزمایشت ناقصه عزیزم..منم این فاکتورام برام نرمال بودن...ana ..dis dna.ssa..ssb...سی دی مارکرها...اینا رو انجام ندادی.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
سلام دخترا من اومدم با ى جوجه ى فسقلىِ سرحالِ بلاست شده😘😍😍😘 ك ميخواد ٩ ماه تو دل مامانش بمونه ...

اي جانم انشالله كه دو هفته ديگه با ي بتاي تپل مياي خبر مامان شدنتو ميدي عزيزم😍

بچه ها داروهامو هم اينا داد 

داكسى سايكلين

شياف اندومترين يا همون پروژسترون

استراديول

انوكسا

پردنيزولون

امپول پروژسترون

دوفاستون

ويتامين اى و دى و فوليك

فقط فرتيل سى ام رو ادامه بدم يانه؟

خوب پس حدقل ۶-۷ ماه زمان میخواد درمانش

نه گلم..بستگی به جواب ازمایشت داره.اگر مشکل خفیف باشه دو ماه بعدشم میشه انتقال داد..شاید من اگر تابستون سرم داشتم اون اتفاق نمی افتاد.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
اي جانم انشالله كه دو هفته ديگه با ي بتاي تپل مياي خبر مامان شدنتو ميدي عزيزم😍

توكل بخدا

ان شاالله

ان شاالله شماهم بزودى انتقال مجدد ميدى و باخبرهاى خوب خوشحالمون ميكنى❤️❤️❤️

سلام دخترا من اومدم با ى جوجه ى فسقلىِ سرحالِ بلاست شده😘😍😍😘 ك ميخواد ٩ ماه تو دل مامانش بمونه ...

سلام گلم خداروشکر، انشالله محکم بچسب به دلت و نه ماه برات بمونه و با یه بتاي تپل و مپل خوشحالمون کنی گلم 

اقا نگم براتون چ بلايى سرم اومد بعد از انتقال🤣🤣🤣

مثانه م پر بود ده مين بعدش من شديدا فشار اومد زيردلم و ادرارم گرفت

برام لگن آوردن نميتونستم ادرار كنم چون در حالت طبيعى هم اگه كسى پشت در دسشويى باشه بند مياد چ برسه ك منتظر بالاسرم بودن🤣🤣

هيچى گفت نيم ساعت تحمل كن زمانت بگذره ميبرمت سرويس

منم هى ب خودم پيچيدم لگن هم زيرپام اما نشد ك نشد😁

اخر ديگه ٥ دقيقه مونده تايم استراحتم تموم شه ى سرى رفتم سرويس باز اومدم دراز كشيدم تا اجازه ترخيص بدن باز نيم ساعت نشد دوباره رفتم سرويس 

با شوهرم ك اومد ترخيص كرذن اومدم خونه چند بار رفتم سرويس

جيش بند شده بودم و هنوز ادامه داره

كامل تخليه نميشم🤭🤭🤭🤭

سلام گلم خداروشکر، انشالله محکم بچسب به دلت و نه ماه برات بمونه و با یه بتاي تپل و مپل خوشحالمون کنی ...

فدات جونم

ان شاالله

ان شاالله اول با ازمايش مثبت شما خوشحال بشيم پشت بندش شادى ما چندبرابر بشه

فدات جونم ان شاالله ان شاالله اول با ازمايش مثبت شما خوشحال بشيم پشت بندش شادى ما چندبرابر بشه

ان شاالله که جوابت مثبت شه ب زودی مامان شی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️