2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچوقت مستقیم‌نگهباید علاقشو خیلی نامحسوس وقطره چکونی نشون بدهچون اگه مستقیم بگه‌احمتال فاصله گرفتن ...

نگه دوسش دارم فقط بگه خوشم میاد ازت اینطور اوکیه؟

دختر این کار رو نکنه بهتره فقط توی رفتارش متین و خوش برخورد باشه کافیه

نمیشه تو دانشگاه زیاد همو نمیبینیم بعدم بخاطر موقعیتشون توی دانشگاه زیاد نگاه به دختری نمیکنن کلا نگا نمیکنن حتا موقع صحبت با خانمی ازش فاصله میگیره

نگه دوسش دارم فقط بگه خوشم میاد ازت اینطور اوکیه؟

باز مستقیم نگه بهتره

یجوری تورفتارش نشون بده

اشتیاقشو نشون بده 

این بسته به سیاست وبلد بودن اون دختره

آقا هستم(هیچ چیز بالاتر‌ از حُسن رفتار و حُسن کلام نیست)

باز مستقیم نگه بهترهیجوری تورفتارش نشون بدهاشتیاقشو نشون بده این بسته به سیاست وبلد بودن اون دختره

دخترای احساساتی نمیتونن با سیاست جلو برن من به اون اقا گفتم که ازش خوشم میاد اول اصلا ندیده بودم و نمیشناختم گفت کاری از دستش برنمیاد اما صحبت رو ادامه داد بعد اینکه منو دیدهم باهم صحبت کردیم ولی از پریشب که چت کردیم و صحبتمون تموم شده دیگه پیام ندادن که البته مطمئنن بخاطر موقعیتشون توی دانشگاه فکر نکنم پیام بدن و البته سرشون خیلی شلوغه نمیدونم باید چیکار کنم 

باز مستقیم نگه بهترهیجوری تورفتارش نشون بدهاشتیاقشو نشون بده این بسته به سیاست وبلد بودن اون دختره

خیلی دپرسم حتی میل به غذا هم ندارم انقدر فکرم درگیره و حالم بده نمیدونم باید چیکار کنم نه کاملا رد میکنه نه میپذیره اخه اگ ازم خوشش نیومده بود که جوابمو نمیداد یا ازم سوال نمیکرد چرا اینطور استرس داشتید یا عقب رفتید 

اگرم خوشش اومده پس چرا پیشقدم نمیشه 

نمیشه تو دانشگاه زیاد همو نمیبینیم بعدم بخاطر موقعیتشون توی دانشگاه زیاد نگاه به دختری نمیکنن کلا نگ ...

در هر صورت ابراز علاقه به صورت مستقیم کار زیاد جالبی نیست

کاربر آقا 
در هر صورت ابراز علاقه به صورت مستقیم کار زیاد جالبی نیست

پس من چیکار کنم پستای این تاپیکمو بخونید بدترین شرایط همین سردرگمی و بلاتکلیفیه نمیدونم معنی رفتارش چیه و چی برداشت کنم اخه ادم لاشی یا بدی هم نیست خیلی ادم خوب و پسر نجیبیه اینو من نمیگم بقیه بچها دانشگاه میگن 

پس من چیکار کنم پستای این تاپیکمو بخونید بدترین شرایط همین سردرگمی و بلاتکلیفیه نمیدونم معنی رفتارش ...

شما لازم نیست کاری انجام بدید باید زمان بدید تا هدفش معلوم شه

کاربر آقا 
شما لازم نیست کاری انجام بدید باید زمان بدید تا هدفش معلوم شه

اخه چه هدفی اگر ازم خوشش اومده چرا دیگه بعد اخرین چتمون پیام نمیده اگرم خوشش نیومده پس چرا اونروز باهام صحبت میکردو ازم سوال میپرسید خدایاااااااا مخم داره منفجر میشه از فکروخیال

احتمالا تکلیفش با خودش معلوم نیست عجله نکنید

متوجه نمیشم منظورتون رو 

بهش پیام بدم بگم راحتم کنه از این بلاتکلیفی یا اشنا بشیم بیشتر یا بگه که نمیخوام وارد رابطه بشم ؟یا اینکه بمونم منتظر پیام بده؟

اگر اون پیام نداد چیکار کنم؟