2777
2789

اون تو رو تحویل نمیگیره تو چرا انقد تحویلش میگیری؟

بعدم شوهرت چکاره حسنه این وسط که با اون دعوا میکنی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا انقدر برات مهمه؟؟؟

دیگه جاری چیه که حرص خوردن داشته باشه

اونم چییی ؟ بخاطرش با شوهرت دعوا میکنی!؟ 

متاسفم

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بی محلی کنه !

مگه جاری کیه که برات مهمه بهت محل بده یا نده...

مامانته خواهرته برادرته!!!کیه؟

قشنگ نقطه ضعفتو پیدا کرده ها

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

اون تو رو تحویل نمیگیره تو چرا انقد تحویلش میگیری؟بعدم شوهرت چکاره حسنه این وسط که با اون دعوا میکنی ...

آخه نمیدونی چیکار میکن با همه حرف میزنه من و اصلا انگار من روش ریدم 

بزار یکنه بجهنم وقتی اون محل نمیده شما چرا چسبیدی بهش مثل اینکه شما ارث پدرت و از ایشون طلب داری بعدم دعوای زنانه رو چرا شوهراتون و توش قاطی میکنید آخه یاد بچه مدرسه ایا میفتم دعوا میکنن روز بعد با پدر یا مادرشون میرن مدرسه عه

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

آره خیلی با مادر شوهرم حرف میزنه با من اصلا

خب حرف بزنه😅 چه اهمیتی داره

تو هم آدم حسابش نکن 

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

آخه نمیدونی چیکار میکن با همه حرف میزنه من و اصلا انگار من روش ریدم

خب این الان جای عصبانی شدن داره؟ اون داره نشون میده واسش مهم نیستی دیگه

چرا اون باید واسه تو مهم باشه؟

نادیده بگیر از زندگیت لذت ببر آخه جاری برگ کدوم درخته که مهم باشه چیکار میکنه یا نمیکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چرا انقدر برات مهمه؟؟؟دیگه جاری چیه که حرص خوردن داشته باشهاونم چییی ؟ بخاطرش با شوهرت دعوا میکنی!؟ ...

مثلا فکر کن خونه مادر شوهرت ب تو محل ند فقط با مادر شوهرت  حرف بزن بعد من میخوام حرف بزنم جوابم نمید اگه بد نگام نمیکن ب مادر شوهرم نگاه میکن

ن چسبیدم خونه مادرشوهرم همش هست با همه خوب جز من

بابا خوب نزنه چرا اینقد برات مهمه

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺