2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046556 بازدید | 684527 پست
به سلامتی انشالله این بار باردار میشی چند تا جنین تشکیل شد برات باز جنین داری

مرسي عزيزم

من چون سابقه زايمان زودرس دارم يدونه واسم انتقال ميدن هرسري

كل هزينه پانكچر و فريز بدون داروها شد٣٤ تومن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید حدودی چقدر هزینتون شد شرمنده خیلی سوال میپرسم منم میخوام برم مام

انشالله كه باردار باشي و نياز نداشته باشي دبگه بري اونجا عزيزم

هرسوالي داشتي بپرس پروانه جون

من بار اول بتا رفت بالا اومد پایین اصلا کار به تشکیل ساک نکشید..که ازمایش دادم فهمیدم مشکل ایمنیه. ...

عزيزم منم اين انتقالم اينجوري شد

ولي من دوسال پيش ي بارداري داشتم تا ٢٣ هفته بنظرتون بازم ميتونم اين مشكل رو داشته باشم؟

سلام دوستان وقت همگی بخیرمن خراش آندومتر انجام دادم ،تا چند وقت بعد لکه بینی طبیعیه؟

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
نه ديگه بيبي چكم بعدش منفي شد كلا دو سه بار امتحان كردم

حتما قبل انتقال بعدین  برو آزمایش بده...معمولا مشکلات ایمنی تو هفته های پایین و مشکلات انعقادی تو هفته های بالای بارداری باعث سفط میشه.. ولی هر دوشم درمان داره خداروشکر

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
حتما قبل انتقال بعدین  برو آزمایش بده...معمولا مشکلات ایمنی تو هفته های پایین و مشکلات انعقادی ...

من فك ميكنم اين ازمايشارو دادم قبلا ك مشكلي نداشتم 

اخه قبل اين انتقالم طبيعي باردار شدم توو ١٠ هفته ايست قلبي شد جنينم بعدش دكترم واسم نوشت يادمه ك گفت مشكلي نداري

من فك ميكنم اين ازمايشارو دادم قبلا ك مشكلي نداشتم  اخه قبل اين انتقالم طبيعي باردار شدم توو ١ ...

اگر آزمایش ایمنی انعقادی رو به طور کامل برات نوشته و مشکلی توش نبوده مورد بعدی که دکترت باید برسی کنه آزمایش ژنتیکه

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
اگر آزمایش ایمنی انعقادی رو به طور کامل برات نوشته و مشکلی توش نبوده مورد بعدی که دکترت باید برسی کن ...

اونم انجام داديم با شوهرم دوتامون سالم بوديم

همه جا ميگن بدشانسي دليل همه ايناس🥺