2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046032 بازدید | 684497 پست
دوستهاى گلم🌹🌹🌹🌹 من تا يكساعت ديگه ميرم كلينيك چون زنگ زدن گفتن ١:٣٠ اونجا باشم خيلى محتاج دعا ...

سلام فریناز عزيزم انشالله به سلامتی بری دو تا نی نی جونتو بیاری خونه و دو هفته دیگه بهکا یه بتاي عالي خوشحالمون کنی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستهاى گلم🌹🌹🌹🌹 من تا يكساعت ديگه ميرم كلينيك چون زنگ زدن گفتن ١:٣٠ اونجا باشم خيلى محتاج دعا ...

فریناز جان برات آیت الکرسی خوندم انشاالله انتقالت مثبت میشی و دو هفته دیگ خوش خبری و دوتا جوجه هات میشن چراغ خونت ..و سال بعد عید بچه بغل میری میگردی عزیزم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بله جهاد دکتر موسی پور  تاکید می کنه مریضای منو بلند نکنید خودم شنیدم میگفت به پرستارا  

عزیزم دکتر موسی پور تو مطب خودش سونو و ویزیت می کنن ؟ و اینکه میدونین هزینه سونو و ویزیت تو مطب شون چنده؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چرا طبيعي شو نميگيريد با خيال راحت؟ اثر بخشيشم بهتره طبيعتا

عزیزم ببخشیدمیگم این اواخر عدرمیخوام ها اینومیپرسم میل جنسی توام زیاد شده بود؟؟ یامن سینال واینهازدم تخمک گذاری شده اینجورشدم🤐🤐🤐

عزیزم دکتر موسی پور تو مطب خودش سونو و ویزیت می کنن ؟ و اینکه میدونین هزینه سونو و ویزیت تو مطب شون ...

بله همه کارا تو مطبه فقط پانکچر و انتقال تو حهاد تا فروردین ۱۳۰ بود اخرین بار من‌نتیجه سونو بردم ویزیت ندادم ولی فک کنم بیشتر شده 

این وام اصلا هیچ ربطی به پانزده خرداد نداره اونا فقط الکی حرف میزنن ما ثبت نام کردیم بعده کلی معطلی ...

عه چجوریه میشه یکم توضیح بدی عزیزم؟ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فریناز جان برات آیت الکرسی خوندم انشاالله انتقالت مثبت میشی و دو هفته دیگ خوش خبری و دوتا جوجه هات م ...

عزیزم ببخشیدیک سوال:واقعا شرمنده ها میگم برای من ازتحریک گذاری تخمک استفاده کردن برای همینه میل ج. ن. س. ی. م زیاد شده؟ 

چرا طبيعي شو نميگيريد با خيال راحت؟ اثر بخشيشم بهتره طبيعتا

آخه اونم اصل و‌تقلبی داره ، اصلشو از کجا پیدا کنم ؟ نمیدونم کجا هست ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
جددی خودت میزنی؟؟ چه جالب من میگم چجوری برگردم و‌ بزنم دیگه همسرم گفت بزار من بزنم برات اونم با کلی ...

آرههههه🤣🤣

من شوهرم دل نداره بزنه

حتى وقتى خونه هست اصلا نبايد بذارم بفهمه امپول ميدنم😅

همينجورى ى ورو ميشم و ميزنم

من سالهاى قبل هم دكتر استراديول امپول نيداد واسه اقدام هاى با دارو

خودم ميزدم

🌹🌹🌹🌹😘😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بله جهاد دکتر موسی پور  تاکید می کنه مریضای منو بلند نکنید خودم شنیدم میگفت به پرستارا  

اینطوری خیلی خوبه ولی انگار تازگیا ترک کرده این اخلاقشو‌ چون یکی از کاربرا میگفت مریضای موسی پور رو زود بلند میکردن ولی اون با آزادی انتقال داده بود میگفت دکترش آخر سر اومده برای اینکه خلوت باشه و‌مریضارو زود بلند نکنن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عه چجوریه میشه یکم توضیح بدی عزیزم؟ 

عزیزم میرید معاونت درمان شهرتون اون قسمت که ثبت نام وام ناباروری انجام میدن اونجا یه سری کپی مدارک ناباروری مثل کارت فریز جنین و شرح اتاق عمل اینا ازتون میگیرن و اسمتون رو مینویسن و وقتی نوبت شما برسه باهاتون تماس میگیرن و میگن که به کدوم بانک مراجعه کنید و بعد هم مراجعه میکنید اون بانک که بهتون گفتن اونجام کارا و‌ و روال اداریش و ضامن اینا انجام بشه وام واریز میشه براتون چهاردرصده و من ۲۰ تومن بهمون دادن ماهی ۳۳۰ تومن قسطشه و ۶۰ ماهه هستش

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
فریناز جان برات آیت الکرسی خوندم انشاالله انتقالت مثبت میشی و دو هفته دیگ خوش خبری و دوتا جوجه هات م ...

الهى دورت بگردم مهربونم

ان شاالله خودتم انتقالتو بسلامتى پشت سر بذارى و خدا بهترين باردارى و بهترين فرزندهارو نصيبت كنه🌹🌹🌹

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آرههههه🤣🤣 من شوهرم دل نداره بزنه حتى وقتى خونه هست اصلا نبايد بذارم بفهمه امپول ميدنم😅 همينجور ...

خداروشکر خودت دلشو داری میزنی🤣🤣 من خوبه همسرم میزنه ولی خودتم استرس داشتم بد تزریق نکنه اثر نداشته باشه انشاالله نتیجه بگیری عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏