2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
عزیزم ببخشیدمیگم این اواخر عدرمیخوام ها اینومیپرسم میل جنسی توام زیاد شده بود؟؟ یامن سینال واینهازدم ...

نه والا من سيكل ك ميفتم از اب و تاب ميفتم

اما بين پانكچر و انتقال ك دارو نداشتم حريص بودم زياد😅😅😅🤭🤭🤭

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام فریناز عزيزم انشالله به سلامتی بری دو تا نی نی جونتو بیاری خونه و دو هفته دیگه بهکا یه بتاي عال ...

ان شاالله شما هم با ى ازمايش با بتاى توپ بياى خوشحالمون كنى❤️❤️❤️😘😘😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ببخشیدیک سوال:واقعا شرمنده ها میگم برای من ازتحریک گذاری تخمک استفاده کردن برای همینه میل ج. ن ...

خواهش میکنم فاطمه جان اگه تحریک تخمک گذاری شدی حتما بخاطر اون ..برای من که دوتا واریوپتیل زدن از بازو کلا خنثی شدم یعنی همه ی حسام پریده انگار نه انگار بی احساس سرد..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
آخه اونم اصل و‌تقلبی داره ، اصلشو از کجا پیدا کنم ؟ نمیدونم کجا هست ؟

فلورا تاجيك پيجى ك اصل ميفرسته رو معرفى ميكنه

والا منم شوهرم برام از اشنا گير اورد و گرنه خودم ك اعتماد نداشتم بهشون

سلام به همگی من ۲۵ ام‌ اردیبهشت انتقال داشتم 

روز دهم انتقالم  بی بی چک گذاشتم خط کمرنگ افتاد عکسش و اینجا گذاشتم گفتین مثبته 

فرداش آز دادم بتا ۳۳ بود امروز روز ۱۵ انتقالم بود آز دادم بتام اومده بود پایین شده ۳ 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خیلی ناراحتم این انتقال دومم بود سری پیشم آزمایش دادم بتا بلا رفت ولی رفتم سونو ساک رو ندید باز بتا اومده بود پایین 

این شد بار دوم 😭😭😭😭😭😭  به نظرتون چیکار کنم 

فلورا تاجيك پيجى ك اصل ميفرسته رو معرفى ميكنه والا منم شوهرم برام از اشنا گير اورد و گرنه خودم ك اع ...

فلورا تاجیک همه کارش تبلیغاتیه‌ ،اعتقادی ندارم بهش 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم چی شد هیوا جون؟ تاریخ دادن بهت به سلامتی؟

اره عزیزم امروز گفت چهارشنبه 🤕🤕وای خیلی نگرانم خدا رحم کنه .... 

گفت آمپول بتا هم بزن این دوروز😑😑😑دیگه مجبورم بزنم 

سلام به همگی من ۲۵ ام‌ اردیبهشت انتقال داشتم  روز دهم انتقالم  بی بی چک گذاشتم خط کمرنگ ا ...

عزیزم متاسفم خیلی سخت ..نازنین جان آزمایشات ایمنی و انعقادی رو انجام بده جنین شما لانه گزینی میکنه ..این جا برای خانم هایی که شرایط شما رو داشتن  پردنیزولون و آنوکسا و سرم باعث شده بارداری های بعدیشون سالم باشه حتما قبل انتقال آزمایش ها رو بده ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام عزیزم چهارشنبه وقت عمل داده دعا کنید همه چی خوب پیش بره..... 

انشاءالله زایمان راحتی داشته باشی و بسلامتی بگیری بغلت  هیوا جان

سلام به همگی من ۲۵ ام‌ اردیبهشت انتقال داشتم  روز دهم انتقالم  بی بی چک گذاشتم خط کمرنگ ا ...

ای وای خیلی بد شد خدا به دلت آرامش بده عزیزم بازم جنین داری؟ جنینات چند روزه بودن ؟ آزمایش ایمنی داده بودی؟

عزیزم متاسفم خیلی سخت ..نازنین جان آزمایشات ایمنی و انعقادی رو انجام بده جنین شما لانه گزینی میکنه . ...

آزمایش ایمنی و انعقادی چی هست؟ خودم برم ازم میگسرن؟ یا باید دکتر بنویسه برام

ای وای خیلی بد شد خدا به دلت آرامش بده عزیزم بازم جنین داری؟ جنینات چند روزه بودن ؟ آزمایش ایمنی داد ...

۲ تا دارم ! اینا ۵ روزه بودن و هچینگ شده 

نه آزمایش ندا‌م چه جوریه آزمایشش؟