2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
فداى محبتت ان شاالله ك شماهم انتقالتون ب خوبى و خوشى بگذره و نه ماه بازدارى رو بسلامت طى كنى و عزيز ...

قربونت برمم عزیزم الان شما به سلامت انتقال دادی؟؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی؟ به سلامتی عزیزم پله و این چیزها مهم نیست. من بار اول و دوم تحرکم کم بود، بار سوم ...

سلام قربونت برم ممنون شماخوبی? اره واقعا راست میگید ماها فقط تلقین میکنیم بخودمون کافیه خدابخواد. 

انشالله منم تلاشموبکنم ولی اینو میدونم خونه خودم باشم هی میخوام کار انجام بدم ویکجانمیشینم😅

دعاکن عزیزدلم که خیلی محتاجیم

دوستهاى گلم🌹🌹🌹🌹

من تا يكساعت ديگه ميرم كلينيك

چون زنگ زدن گفتن ١:٣٠ اونجا باشم

خيلى محتاج دعاهاتونم خيلى زياااااد🥺🥺🥺🥺

چون همين دوتافسقل رو دارم و ادامه دادن دوباره خيلى برام سخته فقط بخاطر اينكه خودم تنها دارم پيش ميبرم همه چيز رو

من حتى شوهرم نميفهمه روزى چتدتا امپول ميزنم و چقدر دارو ميخورم چون اصلا خونه نيست و همش سركار وگرفتاري هاشه

پس اگه لايقم ميدونين با دلهاى شكسته تون ك ميدونم تو اين راه خيلى همگى سختى كشيدين و زمين خوردين و دوباره ياعلى گفتين بلند شدين برام دعا كنين💚💚💚

التماس دعا

اميدوارم امسال اخرين سال چشم انتظارى همه مون باشه و تا اخر سال و عيد اينده بچه به بغل باشيم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
قربونت برمم عزیزم الان شما به سلامت انتقال دادی؟؟؟

نه جونم امروز بعد ازظهر ميرم براى انتقال🌷🌷🌷

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام خواهر چه کار میکنی چه خبر کم پیدایی رخ نمینمایی

سلام پروانه جونم سلامتی خودت خوبی؟ یه مسافرت رفتم حال و هوام عوض شه قبل انتقال ببخشید نبودم گفتم یکم استرس از خودم دور کنم 

راستی همسرم برا اولین بار آمپول پروژسترون زد برام یکی دوتا فیلم از نت گرفتیم چندبار نگاه کرد و‌ تمرین کرد دیگه خودش زد برام ولی بعده تزریق یکم خون اومد جای آمپول به نظرت بد زده؟؟ میترسم چون همسرم وارد نیس تزریق کنه اثر نداشته باشه به نظرت ربطی داره ؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
الهی که هر کس انتقال داده و هر کس تو این راهه صلاحش باشه و مثبت شه الهی خدا دامن همه منتظرا رو با او ...

الهی آمین ..آتی جان انشاالله این انتقالت مثبت میشه و مامان میشی من برات دعا کردم دوهفته دیگ با بتای تپل خوشحالمون کنی 🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
نه جونم امروز بعد ازظهر ميرم براى انتقال🌷🌷🌷

ای جانممم انشاالله بادست پر میگردی و همین دوتا فسقل میشن چراغ خونت

برو خدا پشتو پناهت ایتالکرسی برات خوندم با ده تاصلوات انشالله دوتا فسقلات به دله مامانشون بچسپن

😘😘😘😘

ای جانممم انشاالله بادست پر میگردی و همین دوتا فسقل میشن چراغ خونت

😘😘😘😘

سلام پروانه جونم سلامتی خودت خوبی؟ یه مسافرت رفتم حال و هوام عوض شه قبل انتقال ببخشید نبودم گفتم یکم ...

عزيزم من خودم واسه خودم ميزنم

واسه منم ى وقتايى ى كم خون مياد

اگه دقت كرده باشى درمانگاهم ك برى و تزريقات اونجا بزنن ممكنه خون بياد

هيچ مشكلى نيست❤️

ویزیت انلاین ؟شمارش داری ؟

نه عزیزم ویزیت آنلاین نیست. ولی نوبت رو میتونی انلاین بگیری با اپلیکیشن پذیرش۲۴ یا گوگل سرچ کنی نوبت دهی دکتر زرنانی سایتش میاد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزيزم من خودم واسه خودم ميزنم واسه منم ى وقتايى ى كم خون مياد اگه دقت كرده باشى درمانگاهم ك برى و ...

جددی خودت میزنی؟؟ چه جالب من میگم چجوری برگردم و‌ بزنم دیگه همسرم گفت بزار من بزنم برات اونم با کلی تمرین و فیلم دیدن دو روزه میزنه برام همش استرس داشتم بد بزنه و اثر نداشته باشه اره خوب اونام میزدن خون داشت و‌جاشم سفت و‌سخت میشد الان منم اینجوری شده خدا خیرت بده دلم آروم شد الهی خدا خودش یارت باشه مثبت بشی

وقتی انشالله کلینیک بارداری نوبت گرفتی اونموقع به دکترت بگواون برات میگه شرایط قطع کردنشو ماها که مش ...

قربونت خواهری. باشه چشم پناه بر خدا  ان شالله شما و ما و همه منتظرها مثبت بشیم و آزاد بشیم از این استرس ها عزیزم.