2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

[QUOTE=238724945]وای خیلی سخته عزیزم درکت میکنم منم این چندروز شب و روز ندارم اما خداروشکر امپول و زدی عزیزم دیگه هرز ...[/QUهیوا جون تو چی گفتن اخرش ؟  برا تاریخ زایمان ؟

الهی عزیزم ایشاللا شنبه قندت نرمال باشه و بموقع خودش بدنیا بیاریش اگرم نشد خوب بفال نیک بگیر حتما حک ...

مرسی عزیز دلم اره اینقد که استرس بهم وارد شده این چندروز به دکتر گفتم هرچی بگی چشم بسته اگه میخوای همین الان بریم اتاق عمل ... خدا خودش به همممون رحم کنه فقط❤️

دعا کن انا جون برام❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزدلم یک دنیا ممنونم نیلوجونم انشاءالله زودیِ زود من تبریک بگم بهت قدم کوچولوی نازتو

سلام خواهر قدم نو رسیدت مبارک از طرف ما ببوسش برام دعا کردی ویژه روز سوم انتقالمم نمیدونم چرا همش فکر میکنم منفی میشم

وای نه خدا نکنه اره به کسی نگو. دقیقا به منم میگن هی ازوم باش فلان مگه میشه اخه.... من نصفه شب از خو ...

الان ۳۳ هفته و ۴روز باید باشم که ۳۱ و ۴ بود یک هفته عقبتر همون دیگه اصلا نمی تونم ارامش دکترهارو درک کنم نوار قلب ۲۴ ساعت و که تضمین نمی کنه گیرم من هر روز رفتم خدا به همه امون رحم کنه 😔

[QUOTE=238724945]وای خیلی سخته عزیزم درکت میکنم منم این چندروز شب و روز ندارم اما خداروشکر امپول و ز ...

هنوز تاریخ نداده! میگه هر لحظه .... حالا فعلا تا شنبه مهلت داده ببینم چی میگه

هنوز تاریخ نداده! میگه هر لحظه .... حالا فعلا تا شنبه مهلت داده ببینم چی میگه

توکل به خدا فک کن من از دکتر خودمم دورم شهرمم کالر داپلر نداره فقط می تونم دست به دامن خدا باشم 

الان ۳۳ هفته و ۴روز باید باشم که ۳۱ و ۴ بود یک هفته عقبتر همون دیگه اصلا نمی تونم ارامش دکترهارو درک ...

اره خیلی سخته عزیزم 🥺🤕🤕🤕 نمیدونم چی بگم اما دیگه بسپار به دکترا . نمیشه بستری شی کامل مانیتورت کنن ۲۴ ساعت؟ ببین حتما بعده غذاهات هم خودت چک کن دراز بکش حرکاتشو چک کن اینجوری خیالت راحتتره. چند کیلو گفتن الان هست؟ 

اره حرکاتش بی جون شده بود مشکوک شدم رفتم سونو ...وگرنه وقت سونو م نبود توکل کنیم به خدا همه میگن ارو ...

عزیزم انشاالله که این چند هفته باقی مونده رو هم بسلامتی سپری کنی و نینی هم حالش خوب باشه و خوب تپل تر شه ..فقط آرامشت رو حفظ کن و بخدا بسپر انشاالله سالم میگیری بغلت 😍🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اره خیلی سخته عزیزم 🥺🤕🤕🤕 نمیدونم چی بگم اما دیگه بسپار به دکترا . نمیشه بستری شی کامل مانیتورت ک ...

نه دیشب تا ساعت ۱۰ نگهم داشتن بعد گفتن فعلا نوار قلب خوبه برو 😑 اره کارم شده چک کردن حرکات وزنش ۱۷۰۰ 

فدات بشم چیکاجونم خدا حفظ کنه کوچولوهاتو چیکا جون برا زردی چیکار کنم؟  واینکه از بعدِ زایمانم ...

زنده باشی مهربونم. قطره بیلی ناستر عالیه برای زردی. خودتم خاک شیر بخور . ورم پاها بخاطر احتباس اب هستش من طوری ورم داشتم کفشم اصلا اندازم نمیشد به مرور خوب میشه نگران نباش. 

خداياشكرت....❤️ 
نه دیشب تا ساعت ۱۰ نگهم داشتن بعد گفتن فعلا نوار قلب خوبه برو 😑 اره کارم شده چک کردن حرکات وزنش ۱۷۰ ...

ایشالا که هرچی خیره برا جفتتون پیش بیاد زودتر خیالت راحت شه . با همین دلم برات دعا میکنم عزیزم خدا بهمون رحم کنه ❤️

@هانیلsآریل     @فريحا_٧٤ فاطمه جون خووووبين؟ اوضاع خوبه؟؟ لك بينياتون قطع شد؟ان شالله ...

سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبین؟ ممنونم گلم، الهی آمین. ان شاالله همگی زود زود صدای قلب فرشته هاشونو بشنون چه با سونوگرافی چه از نزدیک در آغوششون 😍🥰🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم من اوایل فقط درمان همسرم بود دکتر ظفر بخش دکتر قمری دکتر جواهری پور دکتر اسکندری بعد هم دیگه ج ...

انشالله اینبار موفق میشی ،کرونا رو که نگو همه چیرو‌به هم زد ، من خودم بعد اینکه کرونا گرفتم ذخیره ام یهویی کم شد کلا پریودم اینا تغییر کرد قبل اون اصلا مشکل نداشتم ،باز به خاطر کرونا هم که نمیشد دکتر اینا رفت دوسال علاف شدم هیچی دیگه 

انشالله خدا به زودی زود سورپرایزت میکنه و صاحب دوتانی نی خوشگل میشی و همه اذیتهایی که کشیدی تلافی میشه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزدلم حالت خوبه؟ یک دنیا ممنونم ازت عزیزم انشاءالله معجزه ی کوچولو خیلی زود میاد تو بغلت عزی ...

شکر خدا امروز بهترم دیروز حال روحی خوبی نداشتم امروز یکم بهترم

ممنون از دعای قشنگت از طرف من روی ماه فسقلی و ببوس

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏