2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
اونا ژن های خونی هستن میخوان ببینن جهش داری یا نه من آزمایشگاه ژنتیک رویان داده بودم  که یک جهش ...

آها الان فهمیدم. حالا منم همیشه انوکسا داشتم ولی به اصرار خودم

حالا بنظرت دکتر مشایخی رو در جریان بزارم که پردنیزولون رو قراره قطع کنم؟

اگه جهش داشته باشم چه مشکلی موقع انتقال بوجود میاد؟میدونی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@ماشالا     سلام دختر کجایی زایمان کردی بسلامتی.بیا یه خبر از خودت بده.انشاله پسرت صحیح و ...

سلام عزیزدلم خوبی؟ 

خداروشکر ما خوبیم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
@ماشالا     سلام عزیزم خوبی بسلامتی زایمان کردی؟

سلام سارا جونم آره عزیزم خداروشکر 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم این جهشها مربوط به اتعقادیاست.....  میخوان ببینن ریسک لخته شدن خون داری یا نه....  ...

آها من فکر میکردم با این ازمایش خیلی چیزا روشن میشه و دکتر اطلاعات خوبی بدست میاره که به انتقال بعدیم کمک میکنه

اخه من ۲تا انتقال قبلیم بدون ازمایش انوکسا داشتم به دکتر زرنانی هم گفتم. پس مثلا اگه یه جهش داشته باشم تنها درمانش انوکساست؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
وای وای خدای من, خداخودش کمک کنه دیگه خیلی چاق نشم رحم کنه,خیلی ازوضعیت الانم ناراضیم چه رسه... ایش ...

ان شاالله همه چی برات بخوبی پیش میره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

خب خداروشکر😍😍خودتو نی نی خوبین؟

نی نی چند کیلو بود؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزای دلم شکم بند رو از کی ببندم؟

ازون شکم بندای مخصوص دکتر من گفت بعد ۶ هفته 

والا من دکتر زنان خودم همه چی رو داره میده فقط سرم رو بهم نمیده میگه واسه کسایی که کیست آندومتریوز د ...

آره درست میگی انشالله اینبار هم مثبتی و نیاز نیست آزمایش مجدد بدی

الان متوجه شدم چی به چیه. بخاطر اینکه صد درصد مطمئن بشه سرم و پرد نمیخام گفته ازمایش بدم میخاد مطمئن بشه که نظری که داده درسته و واقعا احتیاجی نداشته باشم 

آهان انشالله زندگی خوب و‌خوشی داشته باشین  میگم‌فوالی جان تو مراحل درمانت چه جوری بود اول کدوم ...

عزیزم من اوایل فقط درمان همسرم بود دکتر ظفر بخش دکتر قمری دکتر جواهری پور دکتر اسکندری بعد هم دیگه جواب نداد رفتم آی یو آی کردم دکتر ناهید صفا بیمارستان شفا منفی شدم 

بعد کلینیک مادر رفتم دکتر خان آقا پناهی که اونجا هم یکبار آی وی اف و دوبار کاشت و منفی 

بعد یه سال گیاه درمانی و هیچی به هیچی 

بعد پیش دکتر بهناز صادق‌زاده که متخصص طب جنین هستن رفتم و ایشون با گیاه درمانی تو مدت یکسال تحرک همسرم که صفر شده بود و به ۱۵درصد رسوندن ولی گفتن دیره و سن می‌ره بالا برو آی وی اف یا میکرو 

ارجاع دادن الزهرا اونجا هم ماشالا کرونا تازه شیوع پیدا کرد فعلا انتقال انجام میدادم فقط و برنامه هاشون خوب نبود هر روز یک دکتر از اونجا دوستان دکتر دانایی رو معرفی کردن که اونم ماشالا نزدیک چهار ماه رفتم و گند زد به اینهمه تلاش و بعد از اونجا با دوستامون اومدیم دکتر معصومه دوپور اما دکتر بهجت که پیش دکتر دانایی کار میکرد نمی‌دونم الان کار می‌کنه یا نه وقتی بهش گفتم تو انتقال ای قبلیم لک بینی همراه با تب لرز داشتم و بعد پریودی کامل گفتن که احتمال میدم ایمنی بدنت بالا هست آزمایش نوشت که مشخص شد بله ایمنی دارم دکتر پناهی دکتر قبلیم اعتقادی به ایمنی و آسپرین نداشت 

اینجا هم تو بیمارستان شمس دوباره پانکچر و کاشت که ایندفعه مثبت شدم ولی رشد نکرد و فعلا سرگردون که چیکار کنم چهارتا جنین برام مونده اما می‌خوام دوباره پانکچر بشم میترسم که اونا هم منفی بشم و جنین ندارم و می‌خوام ایندفعه بلاست بشن اگه قابلیت بلاست شدن دارن نمی‌دونم برم انتقال یا پانکچر اینم سرنوشت ۱۲ساله من

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

وای سلام‌ عزیزم مبارک باشه انتظار به پایان رسید خدا برات حفظش کنه دامادیش انشالله😍😍😍😍😍😍😍 

هر دو خوبید قربونت برم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزدلم خوبی؟  خداروشکر ما خوبیم

سلام گلم چشم و دلت روشن انشاالله خوش قدم باشه عزیزم تبریک میگم بهت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آره درست میگی انشالله اینبار هم مثبتی و نیاز نیست آزمایش مجدد بدی الان متوجه شدم چی به چیه. بخاطر ا ...

ممنونم عزیزم انشالله شما هم اینبار بار آخرته و مامان میشی و تا آخرش همه چی خوب پیش میره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
وای سلام‌ عزیزم مبارک باشه انتظار به پایان رسید خدا برات حفظش کنه دامادیش انشالله😍😍😍😍😍😍😍  ...

سلام گل من خوبی جونم