2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
سلام عزیزدلم فدات بشم انشاءالله به حق باب الحوائج خیلی خیلی زود این روزارو تجربه کنی  تو اتاق ...

ای جونم ماشالا جوووون به سلامتی 😍😍برا ماهم دعا کن ❤️

ماشالا جون وزن سونو با اون چیزی که نینی دنیا اومد خیلی فرق داشت یا همون بود؟ 

ببین برا شکم بند بعد از اتمام خونریزی ببند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مني كه هيچ ازمايشي ندادم كل اونيكي بارداريمو انوكسا و اسپرين داشتم اينسريم همينجوريه؟؟ ازكجا ميخان ...

یسری دکترا همون اول این داروها رو میدن. شاید به ما هم اول میدادن اینقدر اذیت نمی شدیم

خدایا شکرت
نه نگران نباش عزیزم بچه زده بود و چندروزه خوب میشه اما دختر دوستم یه تیکه قرمز شد بعد از چندروز تا ی ...

هیوا جون حالم خوب نیست دیروز سونو شدم رشد نی نی ام یک هفته عقب افتاده بند نافش دو دور کامل دور گردنش پیچ خورده فرستادن داپلر و نوار قلب ....حالا هر ردز باید نوار قلب بدم و چن روز یه بار سونوی داپلر ...هزار فکر ناجور ریخته تو مغزم  اصلا نمی دونم چی میشه چرا این جوری شد 

فدات شم انشاءالله خیلی زود این روزارو تجربه کنی عزیزدلم

قربونت برم انشاءالله 😘🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
هیوا جون حالم خوب نیست دیروز سونو شدم رشد نی نی ام یک هفته عقب افتاده بند نافش دو دور کامل دور گردنش ...

وای خیلی سخته عزیزم درکت میکنم منم این چندروز شب و روز ندارم اما خداروشکر امپول و زدی عزیزم دیگه هرزمان گفتن نینیتو بغل میکنی ❤️ خودت حرکاتش و خوب حس میکنی؟ به محض اینکه دیدی کم جون میزنه برو بیمارستان صرف اینکه داره میزنه مهم نیست مهم اینه جوون دار باشه

سلام عزیزدلم قربونت الحمدالله. واکسن دوماهگی پسرم دوروز تب کرد تا ۳۷/۸ بالا رفت تبش روز اول هر ۴ ساع ...

واقعا؟ یعنی بهداشت که گفت ۴۸ ساعتو بدم بیخیال شم‌نگاه به تبش کنم به شما بهداشتتون اینجوری گفت؟ 

الحمدلله الان دماش۳۶.۸ بود البته با هر چهارساعت قطره خوردن دماش اینه 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
وای خیلی سخته عزیزم درکت میکنم منم این چندروز شب و روز ندارم اما خداروشکر امپول و زدی عزیزم دیگه هرز ...

اره حرکاتش بی جون شده بود مشکوک شدم رفتم سونو ...وگرنه وقت سونو م نبود توکل کنیم به خدا همه میگن اروم باش مگه میشه ...به مادرم نگفتم اخه یه نوه دیگمون  سر همین بند ناف مرده بدنیا اومد اره امپول و زدم فقط میگن کم وزنه صبر کن تا ان اس تی خوبه میشه  صبر کرد دیگه تمی دونم 

سلام عزیزدلم قربونت الحمدالله. واکسن دوماهگی پسرم دوروز تب کرد تا ۳۷/۸ بالا رفت تبش روز اول هر ۴ ساع ...

یعنی مثلا دماشو نزدیکای چهارساعتش که شد بگیرم اگه دماش زیر ۳۷ بود قطره ندم بزارم نزدیکای شش ساعت چک کنم و اگه باز زیر ۳۷ بود بزارم نزدیکای هشت ساعت چک کنم ..... و اگه دیگه بعد هشت ساعتم باز زیر ۳۷ بود دیگه کلا ندم؟

دوستان کسی تجربه پیچیدن بند ناف دور گردن و  شنیده  یا دیده ؟رشد بچمم کم شده اما میگن فشار بند ناف  رو مغز نیست هنوز و خونرسانی خوبه پس چرا رشدش عقب افتاده ؟کسی می دونه راهنمایی  کنه حالم خوب نیست ......

قربونت عزیزم با دعاهای شما دووستای عزیزم❤️اره عزیزم آرمان میرم خیلی اوکی نیست والا قندم رفته بالا نز ...

الهی عزیزم ایشاللا شنبه قندت نرمال باشه و بموقع خودش بدنیا بیاریش اگرم نشد خوب بفال نیک بگیر حتما حکمتی داره و گل پسری دوست داره زودتر مامانشو بغل کنه به هر حال مواظب خودتون خیلی باش ایشالله با دل خوش بغلش بگیری عزیزم🥰😇

اره حرکاتش بی جون شده بود مشکوک شدم رفتم سونو ...وگرنه وقت سونو م نبود توکل کنیم به خدا همه میگن ارو ...

وای نه خدا نکنه اره به کسی نگو. دقیقا به منم میگن هی ازوم باش فلان مگه میشه اخه.... من نصفه شب از خواب بیدار شدم اینقد اینور اونورشش کردم بیدارش کردم چندتا ضربه زد بعد خوابیدم😭 اینقد که ترسوندنم بچه فلان میشه اینا... ببین به محض اینکه دکترت گفت درش بیار تعلل نکن چون میگی اروم هم شده ضرباتش ! مال من دکترم گفت قندت یهو رفته بالا بچت خفه میشه یهو 🤕یعنی میدونم میفهمی چی میگم همینجوری ماتم برد! الان هفته چندی؟ به دکتر نگفتی اگه الان ان ای تی خوب باشه دو ساعت بعد که خونه نمیتونم چک کنم چیکار کنم؟